سلام دوستان من یک ساله و 4 ماهه ازدواج کردم و الان 35 سالمه .میخوام برای بارداری اقدام کنم ولی چن تا مشکل دارم یکی اینکه پنیک دارم (اضطرابهای ناگهانی ) ک مجبور میشم کلونازپام بخورم و دوم تخمدان کیستیک دارم و همچنین کبد چرب که براش قرص میخورم ماشالا کم نیستن! حالا موندم چجور اقدام کنم از طرفی سنم هم داره بالا میره شبا کابوس میبینم همش همسرمم میگه حالا وقت داریم کلا نسبت ب این قضیه بارداری خونسرده. چکار کنم؟؟؟؟😢
سنت مشکلی نداره عزیزم دوست من پارسال ۴۰ سالش بود ک زایمان کرد واسه کبدتم قرص نخوور سعی کن تغذیتو درست کنی .. اضطرابتم کم کن
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
Aval az hame varzesh ro shoroo kon monazam ta ham anzimaye kabedet tanzim she ham roohiyat ghavi she ,,taghziyatam yekam deghat kon,aroom o sarhal ke shodi vase bache eghdam kon,
من خالم ۴۲ سالش بود نی نی ش بدنیا اومد وقتی همه ی بچه هاش سر خونه زندگیشون بودن تازه چقدمجوون شد و چقدم امید به زندگیشون رفته بالا الان ۵۱ سالشه ولی انگار ۳۸ ۳۹ سالشه
سلام. من 35 سالمه و در حال اقدامم. بهتون پشنهاد میدم برای مشکلاتتون یه رزیم پاکسازی بگیرید مثل اش ابغوره یا رژیم استاد موسوی که هردو 15 روزه هست میتونید سرچ کنید. و بعد ان شالله باردار که شدید بدون هیچ درنگی خیال خودتو راحت کن و امنیوسنتز انجام بده که با ریسک ازمایشا بیخودی بهت استرس ندن.. و دیگه اینکه انشاالله زود باردار میشی
هیچ کدوم مشکل نبود که استرست رو با یوگا کم کن.اقدام هم کن
دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞