2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید خیلی حالم بده

396 بازدید | 21 پست

تو هفته 17 حاملگیم امروز با کلی ذوق رفتم سونو با شوهرم که جنسیت و بدونیم و هفته اینده واسه انومالی نوبت بگیرم.

همه چیم نرمال بود و فقط زده اب امنیوتیک کاهش پیدا کرده و مثانه 4/9 سیسی افزایش پیدا کرده که باید با یه دستگاهی برسی بشه.

وای خیلی نگرانم کسی مثل من بوده و زایمان خوب داشته باشه؟

من تا شنبه برم دکترم میمیرمو زنده میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا که اینقدر آزمایش وسونو نبود همه زایمان میکردن ومشکلی هم نداشتن چرا اینقدر الکی به خودتون استر ...

من تو حاملگی قبلیم تو ماه پنجم کیسه ابم ترکید و پسرمو از دست دادم واسه همین خیلی میترسم و الانم به خاطر نگرانیم چون دکترم نیس رفتم سونو که اونو گفت.

یعنی هنوز مشکل کیسه اب و دارم و باید مراقب باشم.ولی نگرانم شدیدا

من تو حاملگی قبلیم تو ماه پنجم کیسه ابم ترکید و پسرمو از دست دادم واسه همین خیلی میترسم و الانم به خ ...

متاسفم برا بچه قبلیت.

آخه من خیلی بی خیالم وفکر بد نمیکنم.برا همین گفتم

سلام، حجم کیسه آب منم تو هفته 34،کم شده بود، هم بچه ام درشت بود، که همش سونو میکفت بچه ات خیلی ریزه، رشدش کنده، فقط فقط آب خوردم خیلی زیاد، روزی 17_18لیوان آب میخوردم حتی به زور 

حجم آب نرمال شد و ب سلامتی زایمان کردم و پسرم الان 2سالشه 

تو رو خدا استرس رو از خودت دور کن 

هیچی نیس 

از سونوگرافی 18هفتگی، به من میگفتن بچه ات خیییلی ریزه، رشدش دوهفته عقبه، همش چرت بود، با اینکه تو بیمارستان خصوصی و سونوگرافی خیلی خوبی میرفتم، بجه ام وقتی به دنیا اومد 4/100بود 

این دکتر سونوگرافی ها از پیش خدا که نیومدن، اصلا بد به دلت راه نشده 

از سونوگرافی 18هفتگی، به من میگفتن بچه ات خیییلی ریزه، رشدش دوهفته عقبه، همش چرت بود، با اینکه تو بی ...

همه چی بچه خوب بود رشدش وزنش همه چیش مطابقت داشت ولی انسداد خروجی مثانه با اب کیسه اب .

خیلی فکرمو مشغول کرده کارم شده فقط گریه

فقد مایعات زیاد بخور . مال خیلی من دیدم  اب کیسه ابش کمه ولی نینیشون سالمه . نترس عزیزم استرس ا ...

اخه فقط اب کیسه اب نیس که انسداد خروجی مثانه باید بررسی شه میگم یه وقت خدای نکرده مشکل کلیه نداشته باشه