2777
2789
عنوان

از بین رفتن ترک های زایمان

100 بازدید | 17 پست

چجوری ترک های شکم به پایین رو از بین ببرم ؟؟؟

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

از کرمی روغنی چیزی دردوران بارداری استفاده کرده بودی که جلوگیری کنه از ترک؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کرمی روغنی چیزی دردوران بارداری استفاده کرده بودی که جلوگیری کنه از ترک؟

اره روغن زیتون زدم ولی فایده نکرد

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اره روغن زیتون زدم ولی فایده نکرد

ازکرم ماستلا بعد دوران بارداری که از بین برنده جای ترکه استفاده کن فقط یکم قیمتش زیاده

من الان دارم جلوگیری از ترکشو استفاده میکنم 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

اینام بخشی از وجودتن دوستشون داشته باش😜من اوایل خیلی بهشون فک میکردم ولی الان دیگه نه ،،بالاخره مادرشدن ب این اسونی نیست😜

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
ازکرم ماستلا بعد دوران بارداری که از بین برنده جای ترکه استفاده کن فقط یکم قیمتش زیاده من الان دارم ...

من کردم فایده ای نداشت 

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت

بچهها یه سوال انقباض چه جوریه میشه راهنماییم کنین؟

ببخشید استارتر ....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من کردم فایده ای نداشت 

هرروز میزدی؟خوب و با حوصله ماساژ میدادی؟

برای کسایی که نتیجه نگرفتن این مشکلات وجود داشت

بچهها یه سوال انقباض چه جوریه میشه راهنماییم کنین؟ ببخشید استارتر ....

خواهش میکنم ....چجور انقباضی رحمی .شکمی ....

خواهش میکنم ....چجور انقباضی رحمی .شکمی ....

نمیدونم همونی که علامت زایمانه 

زایمان زودرس

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
انگار رحم جمع میشه شل میشه 

خب الان رحم کجاست ؟ من الان ۲۸ هفته ام

من یهو از معده ام سفت میشه بعد میکشه به شکم  و پهلوهام ... وقتیم اینجور میشه چندساعت طول میکشه تاخدب شه مثلاالان دیروز تاحالا اینطورم میترسم انقباض باشه احساس میکنم شکمم وپهلوهام داره کش میاد 

موقع انقباض نی نی تکون میخوره؟