من ۱۷ اسفند پریود شدم(قبلشم بگم که من دارو گیاهی استفاده کردم که بارداربشم)ولی با حجم کم خون ریزی سه روز اول خون روز چهارم و پنجم و ششم لکه بینی که بعدش پاک شدم روز ۹ پریودی لکه بینی داشتم ک همینجوری شانسی بی بی چک زدم مثبت شد آزمایشم دادم ۳۲۶ بود بتام ولی سونو که رفتم چیزی ندید چهار روز پیش تکرار کردم بتا رو شده بود ۹۱ ..یه ۹ روزی هم لکه بینی داشتم که سه روزه لکه بینیم قطع شده..گفتن سقط شده الان امروز خون ریزی دارم ولی خیییییییلی کم خییییلی کم فقط درد پریودی دارم..پریودیم مث قبلن نیست هم دردش کمتر شده هم خون ریزیش...البته ۱۵ بهمن پریودیم زیاد بود چون کیست داشتم ترکیده بود و دفع شد ولی از ماه بعدش کمتر شده بود..الان چیکارکنم ؟؟خون ریزی سقط مگه زیاد نیست چرا مال من کمه؟؟ببخشید از صب تا الان یه پد اونم خودم زود تعویضش کردم
میرقصم.فعالیت دارم که زیاد بشه ولی هیچی دردم میگیره فقط که اونم قابل تحمله..من قبلن شدید بود با درد زیااااااد ولی الان کم شده .الانم جوشانده زیره و تخم شوید و اینا خوردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!