2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیق نمیدونما

ولی یه مطلب خوندم 

برا بچه تنوع غذایی بدید

یا مثلا بشقاب طرح دار

یه روشم هست شاید غلط باشه ولی میشه استفاده کرد

براش کارتون بذاری

حواسش پرت شد غذاشو بدی

اینجوری حداقل وزن میگیره رشد میکنه شربت اشتها هم در مرحله آخر اگه اینا جواب نداد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اره اینم فقط هله هوله اصلا همیشه کم اشتهاست

سعی کن تو خونه هله هوله نداشته باشی تا مجبور بشه غذا بخوره بعدم دختر من ماکارونی و تخم مرغ سرخ شده خیلی دوست داره ببین بچت چی دوست داره واسش درست کن شاید خورد

سعی کن تو خونه هله هوله نداشته باشی تا مجبور بشه غذا بخوره بعدم دختر من ماکارونی و تخم مرغ سرخ شده خ ...

ماکارونی ظهر درست کردم دو لغمه خورد بقیشه از دهن درآورد انداخت بیرون هرچی بش میدم از دهن درمیاره میندازه بیرون

من دقیق نمیدونما ولی یه مطلب خوندم  برا بچه تنوع غذایی بدید یا مثلا بشقاب طرح دار یه روشم ه ...

اره درسته اگه حواسش پرت باشه میخوره امتحان کردم مثلا اسباببازی ک دوسداره میدم دستش سرگرم میشه غذامیخوره

اره درسته اگه حواسش پرت باشه میخوره امتحان کردم مثلا اسباببازی ک دوسداره میدم دستش سرگرم میشه غذامیخ ...

حالا این روشو بازم تکرار کن.

تا وزنش بالا بره جون بگیره 

بعدا که معدش بزرگ بشه خودش میاد  میگه غذا بده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم