بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 عنوان دوچرخه یا سه چرخه؟؟ 2879 بازدید | 38 پست برای دخترم دو سالش میشه کدوم بهتره موندم کدوم به درد میخوره چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟. 1398/01/08 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدف91 عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 4469 هیچ کدوم رو تا بعد سه سالگی نمیتونه استفاده کنهچیز دیگه ای بخر براش دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
hasti_jon عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 4138 سه چرخه تو مثل من رویاتو میبافی با دست من موهاتو میبافی 💔
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 هیچ کدوم رو تا بعد سه سالگی نمیتونه استفاده کنه چیز دیگه ای بخر براش خب سه چرخه جاپایی داره نمیدونم چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
سارا_۷۰ عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1095 دو چرخه بخر. سه چرخه که دیگه داره بزرگ میشه ب کارش نمیاداتفاقا ما هم برا تولد دو سالگیش دوچرخه خریدیم
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 سه چرخه بچه شما سه چرخه داره؟ چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 دو چرخه بخر. سه چرخه که دیگه داره بزرگ میشه ب کارش نمیاد اتفاقا ما هم برا تولد دو سالگیش دوچرخه خری ... خب تو مغازه سوار دوچرخه شد پاش تقریبا به پدال میرسه ولی پا که نمیتونه بزنه میخوام دوبار پول ندم چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
hasti_jon عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 4138 بچه شما سه چرخه داره؟ من بچه ندارم خودم هنوز دوچرخه بازی میکنم😂😂نه اطرافم دیدم دوچرخه خیلی زوده تا پنج شیش سالگی نمیشه بخری سه چرخه بهتره باز تو مثل من رویاتو میبافی با دست من موهاتو میبافی 💔
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 دو چرخه بخر. سه چرخه که دیگه داره بزرگ میشه ب کارش نمیاد اتفاقا ما هم برا تولد دو سالگیش دوچرخه خری ... چجوری سوارش میکردین همش مواظب بودین نیفته؟ چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 من بچه ندارم خودم هنوز دوچرخه بازی میکنم😂😂نه اطرافم دیدم دوچرخه خیلی زوده تا پنج شیش سالگی نمیشه ب ... اخه سه چرخه هم نهایت یک سال بتونه بازی کنه چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
سارا_۷۰ عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1095 خب تو مغازه سوار دوچرخه شد پاش تقریبا به پدال میرسه ولی پا که نمیتونه بزنه میخوام دوبار پول ندم تا موقعی که پاش برسه خودتون راش ببرید. دو چرخه تا شیش هفت سال بعدم کاربرد داره. تو این گرونی حیف پول بدی چیزی که فقط امسال استفاده کنه
hasti_jon عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 4138 اخه سه چرخه هم نهایت یک سال بتونه بازی کنه خوب کلا نخر دیگ😂 تو مثل من رویاتو میبافی با دست من موهاتو میبافی 💔
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 دوسال زود نیست ؟ میتونه سواربشه ؟ خدایی نکرده زمین نخوره؟ نمیدونم ولی اونطوری باید دوبار بخریم.بخواد سوار دوچرخه بشه همش بگیرمش هم که نمیشه چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 تا موقعی که پاش برسه خودتون راش ببرید. دو چرخه تا شیش هفت سال بعدم کاربرد داره. تو این گرونی حیف پول ... اخه سه چرخه دسته هدایت داره منم با دوچرخه موافقم الان ۵۰۰شاید سال دیگه همونو ۱میلیون. باید خرید چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.