2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم یان!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 19 پست
واسه همین بی بی نمیزنم حالا تا دوروز دیگه هم صبرمیکنم

انشالله که بی بی زدی مثبت باشه البته آزمایش مهمه والا بی بی که الکیم مثبت میشه من این سری گفتم پریود نشدم بعد از ۷ روز مستقیم آزمایش خون میدم پول حروم بی بی نمیکنم

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
انشالله که بی بی زدی مثبت باشه البته آزمایش مهمه والا بی بی که الکیم مثبت میشه من این سری گفتم پریود ...

اره واقعا..

انشالله خدا از زبونت بشنوه که مثبت شه.انشاالله که شماهم زود نتیجه بگیرین

شمامشکلتون چیه؟؟چندماهه اقدامین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا.. انشالله خدا از زبونت بشنوه که مثبت شه.انشاالله که شماهم زود نتیجه بگیرین شمامشکلتون چی ...

توی ماه سوم اقدامم مشکلی ندارم نمیدونم چرا این دوبار نتیجه نداد تاپیکاموبخونی کامل توضیح دادم

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
توی ماه سوم اقدامم مشکلی ندارم نمیدونم چرا این دوبار نتیجه نداد تاپیکاموبخونی کامل توضیح دادم

عزیزم انشاالله که به زودی زود نی نی دار شی

منن از امروز علاعم پری اومده سراغم سینه درد و یکم زیر دلم دردمیکنه همچنان منتظرم که پری نیاد بی بی بزنم

عزیزم انشاالله که به زودی زود نی نی دار شی منن از امروز علاعم پری اومده سراغم سینه درد و یکم زیر دل ...

انشالله باهم عزیزم ایشالله که پری نمیاد🙏🏻🙏🏻