2777
2789
هیچکس فیلم خارجی نمیبینه؟! 😓 ایرانیا حوصله رو سر میبرن، از وسطش باید بلند شی بری😑

مکانیک ۱و۲ امریکایی عالیه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس فیلم خارجی نمیبینه؟! 😓 ایرانیا حوصله رو سر میبرن، از وسطش باید بلند شی بری😑

delibal خوبه ولی آخرش خیلی ناراحت کنند‌اس😭😭😭

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
چه جالب حسرت به دل موندم بشینم یک ساعت پشت سر هم پای تی وی! سریع پامیشم میرم😌😂😂

من خودمم همینجوری ام حوصلم سر می‌ره ولی این فیلمش یه جوریع باید بشینی پاش حالا بگیر ببینش جالبه

داستانش چی بود؟ 

درباره یه شهر خیلی بزرگ ک هیولاهایی شبه انسان و فضایی و حیوون داشت خلاصه ترس ناک بود

تو این شهر همه خورده شده بودن به جز یه خانواده

ک بازیگر هایی سرشناس نازی هم داشت

چرا چون با کوچیک ترین صدا در جا می خورد آدم ها رو اینا با اشاره باهم حرف میزدن

اصلا بدون کفش و حرف زدن و غیره و غیره

پسر کوچیکش هوا پیما بازی کرد اومد خورد

دیگه بد توضیح دادم چون خراب نشه بری دان کنی ببینی حتما اگه میخوای کنار خانواده یا شوهر یه شب باحال محشر داشته باشی

دان کن از تی وی ببین ک سانسور هم نداره

نمایش ک میزاره دمش گرم

عیدی منو ک اینقدر به تی وی خودمون عیب میگرفتم ک هیچی نمی زاره فقط باید دانلود کرد یا از ماهواره دید

بخدا نزدیک ماهواره و دانلود کردن نرفتم

شب در میون فیلم ترسناک

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
درباره یه شهر خیلی بزرگ ک هیولاهایی شبه انسان و فضایی و حیوون داشت خلاصه ترس ناک بود تو این شهر همه ...

مرسی عزیزم از توضیحت. 

من خودم اهل فیلم ترسناک هستم ولی الان پایه دیدن ندارم به نظرت تنها نبینم؟