2777
2789

خانوما اونایی که باردار شدن یا شک دارن کمک کنین علائم بارداری مثل پریوده؟من فردا باید پریود بشم تمام علائم و دارم مثل هرماه فقط یکم دل درد بیشتر و گاهی تهوع دارم...اما آنقدر حس پریود دارم که حس میکنم الان میریزه!یعنی بازم خبری نیست؟؟😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی😍😍😍 اما من دردم مثل همیشه میمونه  فکر کنم بازم خبری نیست

کلا منتظرش نباش من خیلی منتظر بودم نیومد وقتی منتطر نیستی یهو سوپرایزت میکنه کلا من تاریخ پریودامم حدودی یادم میموند یادداشت نمیکردم تا اینکه ب خودم اومدم دیدم عه ی ماه بیشتره نشدم، البته اگر جلو عقب میشه زمان پریودت من شنیدم میگن بدنت برا بارداری داره اماده میشه ایشالا همونی بشه ک دلت میخواد عزیزم

کلا منتظرش نباش من خیلی منتظر بودم نیومد وقتی منتطر نیستی یهو سوپرایزت میکنه کلا من تاریخ پریودامم ح ...

من الان چند وقته یکی دو روز عقب و جلو میشه اما بازم خبری نیست الان یک ساله منتظرم هر بار کلی امید دارم اما نزدیک پریود وقتی میبینم همه علائمو دارم دوباره ناامید میشم