منم مثل شماها خیلی استرس داشتم.چندتام تاپیک زدم و راهنمایی خواستم و واقعا این کمکها به دردم خورد.اول از همه ممنونم از ماماناییکه راهنماییم کردن.
صبح یک و نیم ساعت قبل بردن بهش شربت استامینافون دادم.شربتا نه قطره.اینجا گفتن شربت موثرتره و واقعا بود.مقدارشم نصف وزن بچه.شربت استامینافون پاراکید.
اینجا چندتا مامتن گفتن بعد واکسن حتما حداقل یه ساعت راه ببر بچه رو تا واکسن پخش بشه و پای بچه کمتر درد بگیره.منم بعد واکسن چون بخاطر تعطیلات عید و هوای سرد و بارونی نه خانه کودک و بازی باز بود و نه پارگ میشد برد اگه گفتین کجا بردمش؟فکر کنین بردمش امامزاده!انقدر راه رفت و کیف کرد که خدا میدونه.بعدم شربتشو تو خونه دادم و خوابید.شربتم هر چهار ساعت.وقتایی هم که ساعت شربت میرسید و خواب بود تو خواب بهش شیاف 125 استامینافون زدم.بیدار که شد راه میرفت.یکم تب داشت که تنشویه میکردمش.و یکم نق میزد.
هیچی دیگه روز و شب اول اینطوری طی شد.شبم بالاسرش بیدار بودم و روز اولم کمپرس سرد کردم براش.
روز دوم که از خواب بیدار شد فقط یه وعده بهش شربت دادم چون تبش خیلی خفیف بود و با تنشویه کاملا میرفت.دوسه بارم حوله گرم گذاشتمو و تموم شد رفت پی کارش.
البته یکم احساس میکنم تو پاش درد داره.چون مثل قبل تند نمیدوئه.اما ایشا.. تا فردا اونم خوب میشه.
خواستم بگم عزیزای دلم توکل بخدا کنین و ایشا.. برا بچه های شمام به راحت ترین نحو ممکن بگذره.