2777
2789

منم مثل شماها خیلی استرس داشتم.چندتام تاپیک زدم و راهنمایی خواستم و واقعا این کمکها به دردم خورد.اول از همه ممنونم از ماماناییکه راهنماییم کردن.

صبح یک و نیم ساعت قبل بردن بهش شربت استامینافون دادم.شربتا نه قطره.اینجا گفتن شربت موثرتره و واقعا بود.مقدارشم نصف وزن بچه.شربت استامینافون پاراکید.

اینجا چندتا مامتن گفتن بعد واکسن حتما حداقل یه ساعت راه ببر بچه رو تا واکسن پخش بشه و پای بچه کمتر درد بگیره.منم بعد واکسن چون بخاطر تعطیلات عید و هوای سرد و بارونی نه خانه کودک و بازی باز بود و نه پارگ میشد برد اگه گفتین کجا بردمش؟فکر کنین بردمش امامزاده!انقدر راه رفت و کیف کرد که خدا میدونه.بعدم شربتشو تو خونه دادم و خوابید.شربتم هر چهار ساعت.وقتایی هم که ساعت شربت میرسید و خواب بود تو خواب بهش شیاف 125 استامینافون زدم.بیدار که شد راه میرفت.یکم تب داشت که تنشویه میکردمش.و یکم نق میزد.

هیچی دیگه روز و شب اول اینطوری طی شد.شبم بالاسرش بیدار بودم و روز اولم کمپرس سرد کردم براش.

روز دوم که از خواب بیدار شد فقط یه وعده بهش شربت دادم چون تبش خیلی خفیف بود و با تنشویه کاملا میرفت.دوسه بارم حوله گرم گذاشتمو و تموم شد رفت پی کارش.

البته یکم احساس میکنم تو پاش درد داره.چون مثل قبل تند نمیدوئه.اما ایشا.. تا فردا اونم خوب میشه.

خواستم بگم عزیزای دلم توکل بخدا کنین و ایشا.. برا بچه های شمام به راحت ترین نحو ممکن بگذره.

من پسرم ۴ ماهشه ولی شاید باورت نشه امروز ک واکسنشو زد کلی تو فکر ۱۸ ماهگیش بودم.خدا به بچه ات سلامتی و عاقبت بخیری بده.ممنون😍

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۴ ماهشه ولی شاید باورت نشه امروز ک واکسنشو زد کلی تو فکر ۱۸ ماهگیش بودم.خدا به بچه ات سلامتی ...

نگران نباش عزیزم.خدا میدونه من چقدر استرس کشیدم.اما شکر خدا خوب گذشت.میدونی سعی کن به بچه ت چیزاب مقوی بدی که مقاوم بار بیاد.مثلا ایشا.. وقتی به غذا افتاد شیر موز خرما بهش بده.

خدا نی نی گلتو حفظ کنه.

ممنون من واکسن یک سالگی زدم از الان فکر بعدیشم خدا کمک کنه

ایشاا... اینم بخوبی طی میشه.فکر کنم این راه بردن خیلی مفیده.چون بچه زودتر از موعد از خواب بیدار شده تو خونه نمیشه راه برد.چون همش نق میزنه که بخوابه.باید حتما یه جای جدید باشه که توجهشو جلب کنه.

منم ۳۰ام،هیجده ماهش شد...بعد از ۱۵ ام باید ببرمش 😭😭

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!