2777
2789
عنوان

میگن اگه در حق هم دیگه دعا کنید خواسته های خودتون مستجاب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 47 پست
ممنونم عزیزم انشالله که به خودش بیاد هرچه زود و هرچه صلاحته برات پیش بیاد بهترینارو ازخدا برات میخ ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=85356459

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی سایت ک نیس شده امام زاده نی نی سایت  شده رمال خونه  باید بگن یا نی نی سایت:)

چی بهت میرسه م دل این همه ادم گرفتارو میشکنی درمون نداری درد هم نباش.

شما جزو اون دسته از ادمهایی هستی که انتظار داره هنه به افکار پوچ و بی هدف خودشون احترام بزرن به اسم روشنفکری اما خودشون بدترین توهین هارو می کنن

ما امام حسینی داریم که میگه

اگر دین نداری لااقل ازاده باش

اگر میفهمی که بعید میدونم بفهمی پس دیگه از این حرفا نزن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
واس من دعا کنین واس شوهرم ی شغل خوب توشهر پیداشه

سلام توکل بخدا کنید و صلوات نذر شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سامانلو از خدا بخواین برای همسرتون کار پیدا بشه و از شهدا بخواین کمکتنون کنن 

بعدش میای خبرخوش میدی که کار پیدا شد به تاپیکم سربزن خیلی  حاجت گرفتن 

الهی شماهم حاجت روا بشین 

یاعلی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=85356459

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

همه ی اما حسینی ها اینقد بددهنن؟

میشه بگی کجای حرفم بددهنی بود؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
جمله آخرش میتونستید از مصدر متوجه شدن استفاده کنید و همچنین قضاوتتون

من قصد توهین نداشتم و ندارم 

حرفام رو واضح زدم اگر شما عمدی مبنی برتوهین تو حرفام دید مخصوصا همین موردی که میگی باید بگم نه قصدم توهین نبوده 

در ضمن من قضاوت نکردم گفتی دل شکستی یکیش دل خودم به من و افکارم توهین کردی 

جواب شنیدی پس قضاوت رو شما کردی

جمله آخرش میتونستید از مصدر متوجه شدن استفاده کنید و همچنین قضاوتتون

عزيزم دعا در حق همديگه كلي انرژي مثبت تو زندگيمون جاري ميكنه اصلا ربطي به دين و مذهب و اعتقادات نداره 

بازم طبق گفته استارتر ميتوني به هر تاپيكي كه دوس داري بري 

من قصد توهین نداشتم و ندارم  حرفام رو واضح زدم اگر شما عمدی مبنی برتوهین تو حرفام دید مخصوصا ه ...

من فقط حرفم اینه 

ک دعای خالی اثری نداره 

تو دینیم نوشته بود 

کسانی ک صرفا توکل میکنن 

و هیچ حرکتی نمیکنن

سربارن!

مثلا طرف تاپیک زده دعا کنید 

ما ماشین دار بشیم

منم بهشون گفتم شمام کمک همسرتون کار کنید 

پولاتونو بذارید رو هم 

بعد دعا کنید 

دعای خالی فایده نداره