2777
2789
عنوان

انگیزه برای ادامه😭

257 بازدید | 27 پست

عزیزا امسال اولین سال پشت کنکوری بودنمه حس میکنم دیگه نمیتونم بخونم ساعت مطالعم اومده پایین دنبال فرار از درسم..یکی دو روزم استراحت کردم برای بهبود حالم اما فایده نداشت کمکم کنید این دو سه ماه باقی مونده رو محکم برم جلو😭

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

منم اینجوری بودم مخصوصا دوران عید 

ببین نه مشاور نه اسناد تا وقتی خودت نخای کمکی نمیکنن به نظرم دو روزی رو کلا استراحت کن بعد یه برنامه توپ بریز و بخون کتاب‌های حجیم هم بزار کنار کتابای جمع بندی بخون و از این کتابچه های خلاصه مهر و ماه لقمه میگن بهسون

....... I'm in love I'm not alone 💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این قد بکوب میخونی؟ هر وقت انرژی داشتی بخون خسته بودی تعطیل کن

عزیزم این دو سه ماه خیلی مهمه و سرنوشت سازه میانگین مطالعمم زیاد بالا نیست بین 4 تا5 ساعته

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
منم اینجوری بودم مخصوصا دوران عید  ببین نه مشاور نه اسناد تا وقتی خودت نخای کمکی نمیکنن به نظر ...

لقمه دارم الانم تو جمع بندیم دیگه 3ماه مونده ولی نمیکشم بخونم  

عزیزم این دو سه ماه خیلی مهمه و سرنوشت سازه میانگین مطالعمم زیاد بالا نیست بین 4 تا5 ساعته

مهم هس ولی اگه میخوای پایان رو مثل شروع پیش بری باید با انرژی وقت بذاری نه با خستگی و بی حوصلگی 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
مهم هس ولی اگه میخوای پایان رو مثل شروع پیش بری باید با انرژی وقت بذاری نه با خستگی و بی حوصلگی  ...

خب شما ی راحل کار بده من انرژیم برگرده انگیزه م ته کشیده  

به شوق اینکه چند ماه دیگه راحت میشی بخون این دوران واقعا زهرماریه تجمل کن تموم میشه

مشکل اینه دیگه نمیتونم بخونم

باور کن خیلیا هنو شروع نکردن من خودم هنوز شروع نکردم هیچی هم نخوندم

توهین با شما نباشه ولی من حتی نامزدیمم سر درسم بهم خورده به هدفم نرسم کلی حرف پشتم میاد

خب شما ی راحل کار بده من انرژیم برگرده انگیزه م ته کشیده    

ببین من اینکار میکردم خسته میشدم کامل کتاب میبستم بهش فکرم نمی کردم تا دوباره سرحال میشدم بعد شروع میکردم به خوندن

خدا یاور تنها ترین تنهایان است