2777
2789
عنوان

فقط کسایی که میتونن مشاوره خوب و درست بدن بیان!!!رفتارای مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دارم میخندم😂😂😂😂

😂😂😂

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
منم مادرشوهرم خیلی فضوله  اما ازوقتی عروسشون شدم واسه توی اتاق رفتن توی خونشون اجازه میگرفتم&n ...

من الان هفت ساله عروسشونم ولی اخلاقش به هیچ وجه عوض نشده

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
وای چه زن فهمیده ای بود برا من نمیفهمه اخه

عزیزم

به هر حال کار زشتی می کنه که کنکاش می کنه..ولی من فکر می کنم دیگه پیره و نمی شه عوضش کرد

ولی خوبه باز مهربونه و میره تعریفم رو می کنه😁

ولی مادر شوهر شما حتما جوون تر از این خانمه

با همون قفل کردن و پرسیدن که چیزی می خواستید و حرف غیر مستقیم باید تذکر بدی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بعضیها فضولیشون دست خودشون نیست و خودمون رو هم بکشیم عوض نمی شن

فقط باید تدابیر ایمنی مثل قفل کردن و..رو به کار برد

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
عزیزم به هر حال کار زشتی می کنه که کنکاش می کنه..ولی من فکر می کنم دیگه پیره و نمی شه عوضش کرد ولی ...

چشم خیلی ممنون

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
بعضیها فضولیشون دست خودشون نیست و خودمون رو هم بکشیم عوض نمی شن فقط باید تدابیر ایمنی مثل قفل کردن ...

فدات مرسی خواهری

شما تنها راهش اینه به شوهرت بگی البته اگر باهات هماهنگه...شوهرت باهاشون صحبت کنه

یا همون قفل کردن خوبه

من ازهمون دوران عقد توی خونشون واسه هرچیزی اجازه گرفتم الان میان خونم همینطورن البته بعضی وقتها مادرشوهرم رعایت نمیکنه مثلا میخواد بگه خونه پسرمه اگر بره توی اتاقها منم به یه بهونه میرم ببینم چکارمیکنه

کلا اخلاقاش عجیبه میره دستشویی چه خونه خودش چه خونه ما درو نمیبنده ببینه چی حرف می‌زنیم! 

یا میری خونش بدوبدو مياد توی اتاق ببینه چخبره منم رفتارای خودشو دارم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
شما تنها راهش اینه به شوهرت بگی البته اگر باهات هماهنگه...شوهرت باهاشون صحبت کنه یا همون قفل کردن خ ...

شوهرم تذکر داده ولی گوش نمیده باید خودم در رو قفل کنم تا نره😢😢😢

شوهرم تذکر داده ولی گوش نمیده باید خودم در رو قفل کنم تا نره😢😢😢

وقتی میخواد بیاد هرچی لازم داری ازاتاقها بردار... که حتی بازهم نکنی ولی من اگه جای شما بودم با کنایه منظورم رو میگفتم مثلا میگفتم خیلی بدم میاد یکی بره توی اتاق سرک. کشی وای همسایمون مادرشوهرش اینطوره و.... یعنی هردفعه می دیدمش میگفتم اینقدر که مخشو میخوردم 

وقتی میخواد بیاد هرچی لازم داری ازاتاقها بردار... که حتی بازهم نکنی ولی من اگه جای شما بودم با کنایه ...

وایییییییییییییییی مردم از خنده خدا نکشتت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حتما این روش رو امتحان میکنم💞💞

وایییییییییییییییی مردم از خنده خدا نکشتت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حتما این روش رو امتحان میکنم💞💞

ببین صدر صد جواب میده👍

ازمادرشوهر من پروتر و زورگوتر توی دنیا نیس تا یه حرف هم بزنی بهش میزنه به هوچی گری و کولی بازی ازاون طرف هم غش وضعف! اینقدر که میبرنش بیمارستان یا باید اورژانس خبرکنن! 

4ماه بعد ازدواجمون همش میگفت بچه بیار و.. سنت بره بالا دیگه نمیتونی! مثل فلانی! حالا اونی که میگفت47و.. سالش بود منم گفتم اون 47و8سالشه اما من 30سالمه!اون سنش بالاست و... خلاصه هرروز میگفت و منم جواب میدادم توی لفافه و... 

یکروز گفت منم گفتم اتفاقا مادربزرگمم این حرف شمارو گفته منم گفتم مادرجان من بچه بیارم یا نیارم براتون فرقی نداره که! هرکس هم برنامه زندگی خودشو داره! بعد هم بلند بلند گفتم اصلا به کسی مربوط نیس بچه دارشدن من! 

اگربگی دیگه بمن بچه بیار کی میاری نوه میخوام و.... 

یا فضول بود گفتم مادرشوهر فلانی اینطوریه ازکارای خودشم مثال زدم یا تا میگفت فلانی به دامادشون رسیده! منم میگفتم آره والا فلانی هم به عروسش سرویس طلای برلیان داده 😁

یاتا فیلم می‌دیدیم مادرشوهره بدجنس بود یکسره تُف ولعنت میکردم تا بفهمه کاراشو😂

الان هم مثلا منو میخوادحرص بده منم نقطه ضعفاشومیدونم حرصش میدم 🤣

ببین صدر صد جواب میده👍 ازمادرشوهر من پروتر و زورگوتر توی دنیا نیس تا یه حرف هم بزنی بهش میزنه به ه ...

😂😂

ایول دمت گرم خیلی باحالی 😂😂😂 مادرشوهرمنم مثل مادرشوهر تو هستش به من گفت یه بچه بیار تا با دخترت دوست بشه منم گفتم نه تو میخای هزیته اش رو بدی نه میخای درد زابمانش رو تحمل کنی به تو مربوط نیست که بچه بیارم یا نیارم😊دهنش رو بست دیگه هیچی نگفت😂

😂😂 ایول دمت گرم خیلی باحالی 😂😂😂 مادرشوهرمنم مثل مادرشوهر تو هستش به من گفت یه بچه بیار تا با د ...

باحالی ازخودته😂😜

اینطور مواقعی که ببینی توپ توی زمین توهستش باید یه کاری کنی توپ رو بندازی توی زمین طرف! 

منم دخترم یکسالشه مادرشوهرم میگه باید یکی بیاری تنها نباشه! منم میگم بایدی درکارنیس دعامون نمیکنی نفرینمون نکن مادر جان! 

بعد باز ادامه میده پسر بیاری هاااا که مثلا منو استرسی کنه که اگه بچه دومم دخترشد تیکه کنایه بندازه! یا بفهمه قصد داریم بچه دوم بیارم یانه کلا برنامه زندگیم رو بدونه

منم توی آب نمک میخوابونمش گفتم به پسرت بگو اگه پسر میخوای دست من نیس که بمن میگی😜😁شماهم اگه دست خودت بود خب دختر می آوردی چون 3تاپسر داره

بعد باز دوباره کم میاره میگه نه حتما باید بیاری یکی کمه این طفلک هم تنهاس چجوری بگم بحث هر دفعه اش شده

این دفعه میخوام دق بدمش بگم قصد دارم 5تا بیارم به نیت 5تن!

ازطرفی هم خیلی حرص هزینه پوشک میزنه میخوام هزینشو بیشتر بگم مثلا بگم بسته ای 150میخرم به مارکهای دیگه حساسه😂😂😂