2777
2789
عنوان

فقط کسایی که میتونن مشاوره خوب و درست بدن بیان!!!رفتارای مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 87 پست
باحالی ازخودته😂😜 اینطور مواقعی که ببینی توپ توی زمین توهستش باید یه کاری کنی توپ رو بندازی توی زم ...

وای خدا نکشتت از خنده چند تا گوزیدم 😂😂😂

به نیت پنج تن؟؟؟؟😂😂😂😂😂

وای دختر تو چقد زبون داری ماشالله 😂😂😂

یه دوره فشرده هم برا من بذار😍

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
وای خدا نکشتت از خنده چند تا گوزیدم 😂😂😂 به نیت پنج تن؟؟؟؟😂😂😂😂😂 وای دختر تو چقد زبون داری م ...

😁🤣🤣

چون خیلی پررو و زبون دراز تشریف دارن اگه جواب ندادی سرت سوارمیشه🤪

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁🤣🤣 چون خیلی پررو و زبون دراز تشریف دارن اگه جواب ندادی سرت سوارمیشه🤪

انقد بدمممممممم میاد ازشون خدا از مادرشوهرم نگذره بچه اولمو کشت😔

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
انقد بدمممممممم میاد ازشون خدا از مادرشوهرم نگذره بچه اولمو کشت😔

هییییی نگو خواهر ازمن هم بلوایی بپا کرد تافهمید باردارم خیلی لجش کرد ازاول بامن لج بود از خواستگاری بگیر تا عقد وعروسی و بارداری و زایمان! الان که بچم هس و خونش یکم ازدور شده کخهاش کمترشده اما زبونش تلخه! 

من بچم میخواست بیفته حتی شبش مامانم خواب دیده بوده که بچم میخواد بیفته 2ماه ونیم بارداربودم....4روز بچم پایین اومده بود و حالم بد بوداما خدا بامن یار بود بچم موند واسم به لطف خدا و دعای مامانم

هییییی نگو خواهر ازمن هم بلوایی بپا کرد تافهمید باردارم خیلی لجش کرد ازاول بامن لج بود از خواستگاری ...

خدا برات دخترت رو حفظ کنه 

من برا اولین بچم باردار بودم شوهرم تازه ماشین خریده بود رفته بودیم سالگرد عزای یکی از اقوام،برگشتنی افریته خانوم با ماشین شوهرش نرفت اومد سوار ماشین ما شد شوهرم صندلی جلو رو بخاطر من خوابیده کرده بود اومد جلو نشست منم درست پشت سرش عقب ماشین نشستم عفریته خانوم گفت صندلی رو برا من صاف کنید شوهرش گفت نمیخاد همینطور بشین خودش داشت صندلی رو داشت انگولک میکرد یهو با صندلی دوتایی افتادم روم بچم پسر بود سقط شد حتی اسمشم انتخاب کرده بودیم

هرسوالی دیگه ای داشتی مدیونی ازم نپرسی قَسَمت دادم😂

چشم خواهر گلممم😍😍

خدا برات دخترت رو حفظ کنه  من برا اولین بچم باردار بودم شوهرم تازه ماشین خریده بود رفته بودیم ...

الهی😨😞

انشالله خدا بهت یه بچه گگولی مگولی سالم بده باهاش عشق کنی و خاری باشه درچشم دشمنانت🙏

الهی😨😞 انشالله خدا بهت یه بچه گگولی مگولی سالم بده باهاش عشق کنی و خاری باشه درچشم دشمنانت🙏

الان یه دختر سه ساله دارم ولی اونو تو دلموهفت ماه بزرگش کرده بودم😔😔😔

الان یه دختر سه ساله دارم ولی اونو تو دلموهفت ماه بزرگش کرده بودم😔😔😔

ببین شنیدی میگن این دنیا دار مکافاته

خون ریخته شده اون بچت رو تا وقتی زنده ست تقاصش رو پس میده خدا قاضی وعادل هستش به صفاتش ایمان داشته باش

من اگر بگم از زندگیم مثنوی 70من میشه من هم تا2سال احترام نگهداشتم چون سرسفره پدرمادرم بزرگ شدم اما دیدم نمیشه کم کم جوابش رو دادم یکبارهم حسابی باهاش درگیرشدم که وقت زایمانم بود 

دلم پر درده اما همه رو سپردم بخدا و دارم میبینم چه به سرش داره میاد

من یکسال که فقط بامادرشوهرم توی یا خونه زندگی کردم خیلی روزای بدی داشتم

ببین شنیدی میگن این دنیا دار مکافاته خون ریخته شده اون بچت رو تا وقتی زنده ست تقاصش رو پس میده خدا ...

فدات بشم خواهری خیلی اروم شدم ممنون از راهنماییت انشالله با همسرت به پای هم پیر شین دخترت خوشبخت بشه 😘😘😳😘

فدات بشم خواهری خیلی اروم شدم ممنون از راهنماییت انشالله با همسرت به پای هم پیر شین دخترت خوشبخت بشه ...

خدا نکنه ممنونم ازدعای قشنگت

انشالله سال خوبی پیش رو داشته باشی پراز خوشی و برکت و سلامتی

خدا نکنه ممنونم ازدعای قشنگت انشالله سال خوبی پیش رو داشته باشی پراز خوشی و برکت و سلامتی

الهی قربونت بشم ممنون😘😍