2777
2789
عنوان

فقط کسایی که میتونن مشاوره خوب و درست بدن بیان!!!رفتارای مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 87 پست

این که خوبه

مادر شوهر من میره خونه رو نشون فامیلاش میده خدا شاهده حتی در دستشویی حمام رو باز میکنه و کمد روشویی داخلشون رو بار میکنه نشون فامیلاش میده،من تو آشپزخونه بودم این صحنه رو دیدم هنگ کردم

سری بعد به تمام دسته های کمد دیواری بست زدم،در تراس و حمام رو قفل کردم،

توي جمع وقتي حرف از اينجور چيزا شد ب يكي ك داري باهاش حرف ميزني بگو انقد بدم مياد برم تو اتاق بقيه ...

به همه گفتم به گوشش هم رسوندن ولی انگار نه انگار

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نکشتت کلی خندیدم

وقتی انجام بدی بیشتر میخندی و کیف میکنی

از آدم فوضول متنفرم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مگه دنبال چی میگرده چیزای باارزشتو بذار تو کمد درشو قفل کن کلیدشو بردار بقیه جاهارم انقدر بگرده تا ...

نمیدونم والا دنبال چی هست اخه؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

خونه پسرشه

شما خواهر و مادرت میاد هم همین مدلی رفتار میکنی؟ 

نگو نه لطفا، قطعا وقتی مادرت میاد بدون اجازه میره مثلا اتاق خوابتون میخوابه یا این اتاق و اون اتاق میره.. 

همونطور ک خونه دخترشه ، ایشونم خونه پسرشه... 

مگه اینکه رفتاراش مشکوک باشه و زیر و رو کنه اتاقتو.. 

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
اصلا چراباید بره تو اتاق خواب ؟؟؟منه بدبخت کلید خونمونو دارن میان زنگ میزنن خونه نباشم میان تو مطمئن ...

خوب وقتی انقدر حساسی چرا کلید بهش دادید

اصلا امار ظرفاتو داشته باشه چیز از شما کم میشه چی به اون اضافه میشه اونم حتما از مریضیشه که حتما خودشم ازش رنج میبره 

به هر حال اول کلیدتو بگیر اگه با حرف فهمید که فهمید اگر نه خیلی برات مهمه باید با دعوا حالیش کنی

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
مامان جون چیه بابا شما واقعا به مادر شوهراتون میگین مامان جون من که اصلا صداش نمیکنم😷

منم مث تو هستم  

درک میکنم من از این کارش نفرت دارم ولی خوب ما حرص بخوریم اونا درست نمی شن که  من درجه از عرفا ...

وای خوشبحالت

مثلا میره تو اتاق پشت سرش برو بگو چیزی میخاستین وقتی گف نه بگو فک کردم چیزی لازمتوته ک اومدین تو ات ...

باااااااااااااشه

نمیدونم والا دنبال چی هست اخه؟

مطمین باش حتما مریضه و وسواس داره وگر نه کارش بی معنیه مگه چی داری که بخواد دنبال چیزی بگرده حتما خودشم نمیدونه چی میخواد

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
خونه پسرشه شما خواهر و مادرت میاد هم همین مدلی رفتار میکنی؟  نگو نه لطفا، قطعا وقتی مادرت میا ...

بخدا اگه بره بخوابه کاری ندارم میره اتاق رو میگرده

مطمین باش حتما مریضه و وسواس داره وگر نه کارش بی معنیه مگه چی داری که بخواد دنبال چیزی بگرده حتما خو ...

بخدا فقط از دستش غصه میخورم

واقعا اذیت بود بیچاره من همیشه میرفتم گریه میکردم تمام وسایلاش خراب شد با خواهر برادرام

ایول به تو که انقد خواهر شوهر خوبی هستی