یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم حتما روغن سیاه دانه بمالید چون رحم رو گرم میکنه و محیط رحم برای رشد جنین عالی میشه. در ضمن تو اینترنت سرچ کنید نظرات دکتر خیراندیش در مورد دوران بارداری اونا رو هم رعایت کنید.
سما سقط مکرر داری باید دلیلش بررسی بشه تمام کل بارداریم باید شیاف بزاری که سقط نکنی
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
گرم کردن رحم واسه قبل ازبارداری ..میگن توبارداری زیادگرمیجات نخورین باعث سقط بچه میشه..امپول پروژستر ...
چه فرقی داره اگه رحمگرم نباشه نمیتونه نگه داره،خیلی میترسم باز مثل قبل بشه ،از استرس دارم میمیرم،اینجا امپول پروژسترون و...کلا نمیزنن،دارو رو باید از صدتامرحله و ازمایش ردبشی تا بدن
چه فرقی داره اگه رحمگرم نباشه نمیتونا نگه داره،خیلی میترسم باز مثل قبل بشه ،از استرس دارم میمیرم،ای ...
بگو واست شیاف از ایران بفرستن خودت استفاده کن یا ایران برو دکتر
سیاهدانه واسه باردار شدنه از سقط جلوگیری نمی کنه
شاید ضخامت اندومترت کمه باید استرادیول بخوری
رحم نازک باشه هم نگه نمی داره
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
چند ماهتونه؟ ولی کلا من تا جایی که اطلاع دارم نه تنها بد نیست بلکه خیلی هم عالیه. اتفاقا از سقط بچه جلوگیری میکنه. چون رحم سرد هست بچه سقط میشه وقتی گرم بشه از سقط جلوگیری میکنه. نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی اگر میتونید روزی 14 بادام درختی میل کتید. صبح ها انجیر و شب ها هفت عدد زیتون. روغن مالی شکم. خوردن سویق جو و گندم. خوردن خرما. اگر حرفهای استاد خیر اندیش رو گوش کنید کامل تره تو نت هست
چند ماهتونه؟ ولی کلا من تا جایی که اطلاع دارم نه تنها بد نیست بلکه خیلی هم عالیه. اتفاقا از سقط بچه ...
ایشون الان حاملس ها!!!!!!
اون واسه حامله شدنه
نه سقط نکردن
سیاهدانه چه خوردنش چه مالیدنش ضرر داره تو بارداری