2777
2789
عنوان

خط کمرنگ بی بی چک بعد از پریودی

3375 بازدید | 36 پست

من با اینکه پریود شدم ولی چون علایم زیادی از بارداری و داشتم و هنوز حسشون میکردم روز سوم یا چهارم پریودیم بی بی چک تست کردم یک خط خیلی کمرنگ افتاد خون ریزیمم همون روز چهارم قطع شد ولی لک داشتم تا دو روز بعدش دوباره بی بی چک تست کردم خط کمرنگ ولی واضح تر ازقبلی افتاد حالا عکس هر دو میزارم الان حاملم یا نه؟برم آزمایش؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا کی میشه من بیبی چک بزنم

ایشالله به زودی 🙏🏻🙏🏻ریلکس باش و بهش فکرنکن

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

بذار دو روز دیگه دوباره تکرار کن ببین پررنگتر میشه

اگه شد برو از

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزيزم برو ازمايش

چون خط کمرنگه میگم زودنیست برم آزمایش؟

یهو آزمایشم جوابش مشکوک بشه دوباره بخوام برم آخه سی تومن پول ازمایش میشه

بذار دو روز دیگه دوباره تکرار کن ببین پررنگتر میشه اگه شد برو از

خودمم همین نظر و دارم چرا اینقدر دیر مشخص شد مال من همه هفته ۳ میفهمن پریودم نمیشن من اگر علائمشو نداشتم اصلا شک نمیکردم فکرمیکردم خبری نیست الان جساب میکنم هفته ۵تموم شده 

اگر پریودیت زیاد بوده و جوری بوده که وقتی راه میرفتی حس میکردی ریختنشو باردار نیستی. ولی بازم چند روز دیگه بی بی چک بزن اگر زیر دو دقیقه خط انداخت برو از بده. چون همه چیز احتمال داره

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

شاید باردار بودی و دفع شده

انگار بارداری شیمیائی رخ داده

اگه بی بی چک کمرنگ بشه ینی دفع شده

اگه پررنگ بشه شاید واقعا بارداری

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
شاید باردار بودی و دفع شده انگار بارداری شیمیائی رخ داده اگه بی بی چک کمرنگ بشه ینی دفع شده اگه پ ...

داره پرنگ تر میشه🤗

چند دقیقه بعد خط دوم افتاد تا ده دقیقه معتبره بعد چند ساعت بدرد نمیخوره  علایم الان چی هست

چند دقیقه بعد افتاد نهایتا۵-۱۰دقیقه

زیر نافم سفت شده حالت تهوع دارم حس بویاییم خیلی قوی شده خستگی 

اگر پریودیت زیاد بوده و جوری بوده که وقتی راه میرفتی حس میکردی ریختنشو باردار نیستی. ولی بازم چند رو ...

اره زیاد بود مثل قبل یهو اومد تنهافرقش این بود که بوی بد پریودی نمیداد زودم قطع شد

مارک بی بی چکت چی هست

یادم نیست ایرانیا مدیکر یه چیزی تو همین مایها😂