2777
2789
عنوان

چند جمله پایانی...

402 بازدید | 32 پست

چند جمله ای بگم و به خدا بسپرمتون.

اصولا واسه ما آدما قضاوت کردن و تهمت زدن و انگ زدن به آدما راحت ترین و دم دست ترین کاره.

دوست نداریم قضاوت شیم ولی خیلی راحت آدمارو بدون اینکه از هیچیشون خبر داشته باشیم قضاوت میکنیم.

دوست نداریم بهمون بگن دروغ گو، در حالیکه خیلی راحت مثل آب خوردن برچسب دروغگویی به پیشونی آدما میزنیم.

چون من، که با فضای سایت آشنا نیستم خیلی و چندتا تاپیک دیدم که بحث راجبه مسائل مختلف من جمله زناشویی بوده، فکر میکردم فضای مناسبیه واسه مطرح کردن سوالام. چون فکر میکنم داشتن آگاهی لازمه‌ی اینه که بشه زندگی موفقی داشت. چون اونقد زندگی های در به داغون و به بن بست رسیده ( بخاطر ناآگاهی و ندونستن و اطلاع نداشتن از جنبه های مختلف زندگی ) دیدم که میترسم برای منم اتفاق بیفته. چون خیلی سختیای طاقت فرسایی رو پشت سر گذاشتم که دیگه دلم نمیخواد با تلخی های این چنینی رو برو شم.

چون من سوالمو مطرح کردم هرچند در جای نادرست ( احتمالا )، دلیل نمیشه به خودتون اجازه تهمت زدن و تحقیر و تمسخر بدین. شنیدین میگن از هر دستی بدی از همون دست میگیری؟؟ اگه نشنیدین از من بشنوین و از خدایی که ناظر به همه چیه بترسین.  تو فضای مجازی آدمهایی پشت سیستم نشستن که قلب دارن.

اونقدر راحت به خودمون اجازه هر حرف و رفتاریو ندیم.

اونقد شب و روزمونو انواع و اقسام دروغ ها پر کرده که حتی به آدمایی که بدون دوز و کلک رفتار میکنن و حرف میزنن، برچسب چوپان دروغگو رو میزنیم.

دنیا دار مکافاته دوستان.....

بخدا قسم که دار مکافاته.

یا حق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عادی مییشه .. حالا این چیزی نیس ..خود منو با .... یکسان کرده بودن ی سری😀بیخیال اینجا جنبه فان داره بیشتر . بخند ‌

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

شما اگه این همه در جستجوی یاد گرفتن هستین میتونین سوالاتونو گوگل کنید و پاسخ متخصصای این رشته رو بخونید نه اینکه سوالاتونو برا یه عده آدم که برا وقت گذرونی اینجان مطرح کنید. جای اینکه برید رو منبر و بقیه رو نصیحت کنید ب کار خودتونم فک کنید

شما اگه این همه در جستجوی یاد گرفتن هستین میتونین سوالاتونو گوگل کنید و پاسخ متخصصای این رشته رو بخو ...

خانوم، من خودم گفتم هرچند در جای نادرست..  معنی این جمله چیه؟ یعنی متوجه شدم سوالمو جای درستی مطرح نکردم. جنگ دارین شما با من؟ ارث باباتونو خوردم؟

عزیزم اینجا جایی به اسم کلینیک داره که هرسوالی بپرسی جواب میدن

این سوالات باعث وارد شدن یکسری بیمار جنسی به سایت میشه واسه همین مطرح عمومیش اشتباهه

مثل همین دیروز عوضیه بیمار نمیدونید چه حرفای زشتی میزد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم اینجا جایی به اسم کلینیک داره که هرسوالی بپرسی جواب میدن  این سوالات باعث وارد شدن یکسری ...

خانوم عزیز، من گفتم با فضای اینجا آشنا نیستم خیلی. مگرنه شعور دارم. فکر کردم عین چندتا سایتای دیگه که سوالارو مطرح میکردنه.

خانوم، من خودم گفتم هرچند در جای نادرست..  معنی این جمله چیه؟ یعنی متوجه شدم سوالمو جای درستی م ...

شما جزء اون دسته افرادی هستین که هرچی گفتین توقع دارین همه تاییدتون کنن. فک کنم سنت کم باشه و اقتضای سنته

عواقب مطرح کردن سوال تو جای نامناسب شنیدن همین حرفاسو بقیه رو هم نفرین نکن. حق داشتن خانوم

شما جزء اون دسته افرادی هستین که هرچی گفتین توقع دارین همه تاییدتون کنن. فک کنم سنت کم باشه و اقتضای ...

نه. من از جنبه های مثبت و منفی شخصیت خودم اطلاع دارم و نیازی نیست جایی که آدماشو نمی شناسم منو تایید کنن. من حرفم یه چیز دیگس. هیچ احدی حق تهمت و توهین نداره. من توهین نکردم که بخوام توهین بشنوم. راه انتقادم اینجوری جبهه گرفتن نیست. 

اصلا نیازی نیست یه دختر خانم اون همه اطلاعات داشته باشه در اون موارد ، اونجور مسائل فرد به فرد متفاوت هستن 

حداقل نامزد کرده. باشید بعد دنبال این اطلاعات برید چون بطور ناخوداگاه میل جنسیتون رو این سوالات فعال میکنن

انقدرم حق به جانب نباش استارتر کلا کارت از ریشه اشتباهه هم سوال کردن هم کلا دنبال این مسایل رفتن از الان 

خانوم عزیز، من گفتم با فضای اینجا آشنا نیستم خیلی. مگرنه شعور دارم. فکر کردم عین چندتا سایتای دیگه ک ...

خوب الان اشنا شدید چرا ناراحتید مگه موقع عضویت قوانین رو. نخواندین اینجا مشاوره پزشکی و. تخصصی ممنوعه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اصلا نیازی نیست یه دختر خانم اون همه اطلاعات داشته باشه در اون موارد ، اونجور مسائل فرد به فرد متفاو ...

عجب :))

چرا نباید بدونه؟ بعد از کجا میدونین در شرفش نباشم؟

بنظر خودم سوال پرسیدنِ یه دختر بزرگ و بالغ که تو سن ازدواجم هست و ممکنه ازدواج رو در پیش داشته باشه نه تنها اشتباه نیست بلکه واجبم هست.

اشتباه من این بود که بخاطر عدم شناخت سایت و حتی شناخت اشتباه، جای اشتباهی سوالمو مطرح کردم. همین.