2777
2789
عنوان

بازم شب شد...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 58 پست
سارا جان خدا بهت صبر بده. چرا جواب بچه ها رو ندادی که بچه ی دیگه ای هم داری یانه؟ 

خدا بیامرزه دخترشون رو.من تو تاپیکای قدیمیشوون دیدم گفتن یه پسر دارن 

نمی دونم الان چن سالشه اون چه حالی داره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی میریم ولی سخت میگذره ، من اگه مادرم بود ، یا یه بزرگتر کنارم بود شاید بچه ام انقد مفت از دستم نم ...

باز هم میگم خدا صبرت بده خیلی سخته😕

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
Cعجیبه که این همه ازش پرسیدن وجواب نداد

بله عجیبه برای منم 

یه تاپیکی داشتن نظر خواهی برای بچه دوم و تو یه تاپیکی هم گفته بودن یه پسر دارن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بله عجیبه برای منم  یه تاپیکی داشتن نظر خواهی برای بچه دوم و تو یه تاپیکی هم گفته بودن یه پسر ...

خدا کنه داشته باشه اینجوری اگرچه غمش درحال حاضر  خیلی زیاده اما بچه ی اولش بهش امید زندگی میده

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
خدا کنه داشته باشه اینجوری اگرچه غمش درحال حاضر  خیلی زیاده اما بچه ی اولش بهش امید زندگی میده

بله درسته ولی به احتمال خیلی زیاد داره که درموردش مطلب گذاشته

بخدا خودمم هنوز تو شکم ، بخدا تموم دلخوشیم رسیدن روز عید و بغل کردن دخترم بود ، وقتی بغلش کردم چقد ا ...

😭😭😭😭😥

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم بی مادر بزرگ شدم از ۳ سالگی و الان ۲.۵ ساله ک منتظرم مامان بشم 😭😭😭😭

انشالله به زودی مامان بشی🌹

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

منم شبا تا لباس های نی نیم بو نکنم بغل  نکنم کلی گریه نکنم خوابم نمیبره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من هیچوقت اون نگاهش را فراموش نمیکنم  پسر من فقط ۱۶ روزش بود .روزی که پر کشید مثل یه فرشته بود که خواب بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سارا جان