2777
2789
عنوان

خانم های گل اوضاع قشم و بندرعباس چطوره؟ میشه رفت؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
ای وای یعنی تا پس فردام بسته س؟ خب پس چیکار کنیم ما......

ببین هرچقدر اسکله حقانی زنگ زدیم جواب نمیدادن.یعنی زنگ اول میخورد قطع میکردن،توهتل مسافرا گفتن از دو روز قبل بسته بوده اسکله،ما هم دو روز موندیم و برگشتیم،نشد بریم.تاکسی هتل رفت و خبر اورد برامون تعطیله اسکله.

ن عزیزم ..اصلا اینجا رو دوس ندارم بخاطر کار شوهرم مجبوریم

الهی....خب پس فعلا لذت ببر تا انشالله هر جا دوست داری بری😊

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین هرچقدر اسکله حقانی زنگ زدیم جواب نمیدادن.یعنی زنگ اول میخورد قطع میکردن،توهتل مسافرا گفتن از دو ...

خب تو صلاح میدونی ما بریم یا نه؟ ممکنه تا دو روز دیگه ام پس بسته باشه نه؟؟؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
خب تو صلاح میدونی ما بریم یا نه؟ ممکنه تا دو روز دیگه ام پس بسته باشه نه؟؟؟

من تجربه دو روزم که هدر رفت و نتونستم برات بگم رو گفتم،بهنظرم هرچه دیرتر بری بهتره،بندر هوا خوب بود،بارون بهاری یه نمه زد،ولی اسکله بسته بود،میگفتن بخاطر باده.

حالا خودت میدونی.هنه جای ایران اوضاع خرابه،راه دریایی دیگه بدتره.

من تجربه دو روزم که هدر رفت و نتونستم برات بگم رو گفتم،بهنظرم هرچه دیرتر بری بهتره،بندر هوا خوب بود، ...

مرسی فدات بشم😍😍😍

مرسی فدات بشم😍😍😍

عزیزم دیشب  بندر عباس نصف شب ی بارونی زد ک نگووو همه جاده ها زیر آب ،ی دو سه روزی بصبری بهتره گلم 

ولی قشم خبری از بارون نبوده فقط نم نم 😃

فدای تو یکم صبر میکنیم با خانواده صحبت کردم😊😊😊