2777
2789
عنوان

قطاب و ساق عروس ماریا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 31730 بازدید | 276 پست
ما فر نداریم یه شیرینی بودن فر آموزش میدی ؟

زیاد تو تاپیکام هست.  اینم میتونی توی قابلمه که زیرش شعله پخش کن گزاشتی درست کنی . هر دوتاش و میگم . ولی قطاب و میتونی تو روغن هم سرخ کنی . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماریا جان سوال داشتم ازت لطفا جواب بده عزیزم میخوام دانمارکی درست کنم برای بکینگ پودر اگر مارک خارج ...

نه عزیز بیشتر کنی خراب میشه.  بکینگ پودر ایرانی بریز با بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عالی😍منم امسال قطاب وساق عروس ونخودی درست کردم .البته قطابو بادستور آشپزخانه کوچک من درست کردم که خ ...

افرین عزیزم

خ عالیه ماریا جان ولی من همیشه سرخ میکنم تو فر خوب میشه؟خوب پخته میشه؟خشک نمیشه؟

سرخ که میکنی نمیشه طولانی نگه داشت.  بیات میشه بعد یک هفته تو دهن میماسه.  ولی تو فر راحت تره سالم تره و اون مشکلاتم نداره

.

من بفدای دست پختت ک:)

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
ماریا چرا عکس پروفتو عوض کردی؟خودتی؟😆 راستی مثه همیشه عالی😋😋😋😙

اخه همه میگفتن عکستو بزار ببینیم چه شکلی هستی دیگه خودمو اینجوری راحت کردم 😂 فداتشم .