2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اسم سفر میاد عصبی میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 48 پست

نه بنده خدا عاشق سفره

حتی برای پاریس و ونیز میشینه خیال پردازی میکنه برا خودش 😂😂😂😂😂

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
اره خصوصاخونه مادرم...کخه البته امسال کلاقسمت نبود ولی دلم اونجاست😢😭

ایشالا زود قسمت بشه بری. 

اون که هزینه آنچنانی هم نداره.  از نظر هتل و غذا و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خصوصاخونه مادرم...کخه البته امسال کلاقسمت نبود ولی دلم اونجاست😢😭

البته خیلی مسافرت دوست داره ولی بنده خدادرگیره کاره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شايد چون شرايط ماليش رو نداره عصبي ميشه

از اين به بعد حتي به واسطه شغلتون اگه سفر رفتيد

سعي كنيد يكمي هم تفريح كنيد يا اگه وقت داريد جاذبه هاي هر شهري رو ببينيد

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
ایشالا زود قسمت بشه بری.  اون که هزینه آنچنانی هم نداره.  از نظر هتل و غذا و...

مرسی عزیزم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه بابا همش کنترلش میکنم که نریم

خسته میشیم اینهمه تو راهیم همش 

میگم آقا بذار نفس بکشیم خودت نفس بکشی😆😆😆

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اسم سفر...اسم رفتن خونه اقوام...اسم خریدلباس...اسم پول دادن

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla