2777
2789
عنوان

کمک گوشی افتاد روی دلم

284 بازدید | 15 پست

سلام من توی ماه ششم هستم گرسنم بود بیدار شدم  یه کم نشستم غذا هضم بشه یهو گوشی از دستم افتاد روی دلم نه خیلی محکم ولی افتاد نکنه اتفاقی بیفته برای بچم، میترسم به شوهرم بگم😢😢😢😢

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی

چ حساس 😍😍😍

نگران نباش عزیزم هیچی نمیشه

من چیزای سنگین تر افتاده بود رو دلم ...نترس اجی😍😍

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

نهههه نترس😂انقدر هم الكي نيست 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

اولا بچه که تتو همین لایه اولیه شکم که نیست دوما گوشی وزنی نداره سوما حساسیت به خرج نده اونی که داده خودشم حفظش میکنه چهارما تنها کاری که کردی شاید بچه از خواب بیدار شده باشه 😁

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
وای عزیزم..نه فداتشممم..هیچ اتفاقی نمیفته .. نگران نباش.. کوچولوت سالمه..بیدار بشه تکوناشو حس میکنی ...

😘😘😘😘

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
خدای نکرده جایی از بدنش صدمه ندیده باشه😢😢

گوشی که وزنش به یک کیلو نمیرسه که نگرانی اگه قرار باشه که اینجوری باشه بچه سالم تو دنیا کم پیدا میشد استرس نداشته باش یه چیز شیرین بخور و دراز بکش به پهلو میبینی که میزنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خدای نکرده جایی از بدنش صدمه ندیده باشه😢😢

عزیزم حداقل ب قطر 5 سانت از  روی لباس تا بدن جنین فاصله هست ک تازه پر اب و چربی پوسته! روی یه تشک 5 سانتی گوشیتو بندازی ببنین چقدر میره پایین؟! 

گفتم حداقل یعنی شاید ده سانت هم باشه! پس بهش برخورد نمیکنه فقط ممکنه بد خواب بشه! 😊