سلام من توی ماه ششم هستم گرسنم بود بیدار شدم یه کم نشستم غذا هضم بشه یهو گوشی از دستم افتاد روی دلم نه خیلی محکم ولی افتاد نکنه اتفاقی بیفته برای بچم، میترسم به شوهرم بگم😢😢😢😢
حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
اولا بچه که تتو همین لایه اولیه شکم که نیست دوما گوشی وزنی نداره سوما حساسیت به خرج نده اونی که داده خودشم حفظش میکنه چهارما تنها کاری که کردی شاید بچه از خواب بیدار شده باشه 😁
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
گوشی که وزنش به یک کیلو نمیرسه که نگرانی اگه قرار باشه که اینجوری باشه بچه سالم تو دنیا کم پیدا میشد استرس نداشته باش یه چیز شیرین بخور و دراز بکش به پهلو میبینی که میزنه