2777
2789

بچه ها من چن شب پیش یه جشنی بود خونه پدرشوهرم بودیم ما خانواده معمولی هستیم ولی خانواده همسرم خانواده خشکی هستند من قیافم تقریبا خوشگل رو به بالا هست و بسیار رو تیپ و ارایش و ست کردن لباس اهمیت میدم ولی خواهر شوهر بزرگم که خیلی با من لجه و حسوده با یه بلوز دامن کهنه تو مهمونی بود مدام داشت چپ چپ نگام میکرد از حسادت سرخ شده بود یه هو برگشت گفت ...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودتون نگیرید اصلا .....

اون بنده خدا  با درد حسادت  ش  داره  خودشو از بین میبره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببخشید یه سوال فنی بی ربط با اجازه استارتر تاپیکو چجوری قفل میکنید خیلی ذهنمو درگیر کرده😧

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
یه جوری به کنایه میگه گفت همسایمون که دیگه من جا حرفم نبود

آها میگفتی به نظرم غیبتشو نکنیم و به سلایق آدما احترام بذاریم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
ببخشید یه سوال فنی بی ربط با اجازه استارتر تاپیکو چجوری قفل میکنید خیلی ذهنمو درگیر کرده😧

تو قسمت نی نی سایت من

بعد تبادل نظر های من

بعد  کنار تاپیکات یه گزینه قفل کردن داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت