واااای من تو تاکسی بودم یه زن خوشتیپ و افاده ای کنارم بود یهو نمیدونم سرچی دختر ۵ ساله اش با صدای بلند گفت یادت رفته تو اون مهمونی گ و ز ی دی 😑 مادرش اونقدر خجالت کشید بیچاره صد رنگ عوض کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله امشب ما یه جا دعوت بودیم خیلی رودرواسی داشتی پدرشون پیر بودن الزایمر داشتن خیلی از پسرم خوشش اومده بود مدام دستشو میگرفت که بمونه پیشش یهویی پسرم که نمیتونه یه جا بند بشه و کلی تحمل کرده بود گفت خب دیگه بسه ولم کن افرین قرار نبود اتقدر بچسبی به من 😨😨 خیلی بد بود خجالت کشیدم حالا پسرم کلا سه سالشه لحنش بزرگونه و کلافه بود
دختر خواهر شوهرم خونه خاله اش بود الو سیاه با الو زرد تعارف کردن الو سیاه برداشت گفت مامان این چیه خواهر شوهر ام گفت همیشه تو خونه داریم نمیخوره امان تو ی جمعی چیزی تعارف کنن مادرش بگه نمیخوره میگه ن میخورم
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂