2777
2789
عنوان

خونه ی خاله😂

495 بازدید | 15 پست

اومدیم خونه خاله 

منو دخترخالمو خالمو پسرخالمو داداشم و مادربزرگم تو هال خوابیدیم بقیه تو اتاقا تا الان داشتیم با دختر خالم حرفای جنی میزدیم حالا دختر خالم خوابش برده فک کنم فقطم من بیدارم تو خونه حالا هر صدایی میومد قلبم از جا کنده میشه این وسط نمیدونم کی گ و ز ی د یهو ضربان قلبم رفت رو هزار

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژوووون😁😁😁😁😂😂😂

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  

😁😂😂😅😅😅

خخخخ 

منم الان س شبه ت خونه. تنهام با هاپوهام هستم فقط تا ی صدا میداد زود سرو صدا میکنن ی دفعه از جام میپرم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان بزرگ بابابزرگا خیلی بیشتر باد در میکنن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
جن گوزو

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
مامان بزرگ بابابزرگا خیلی بیشتر باد در میکنن

خخخ آره دوستم مامانشون بالا۸۰سالشونه تو مهمونی خواهر و برادرا بودن مامانشون میره تو اتاق که استراحت کنه نگو تو همون اتاق قفس کاسکو هم بوده 

دوستم میگه همینکه مامانم رفت تو اتاق دو دقه بعدش کاسکو فریاد زد گوزید گوزید😂😂😂

میگه مامانم خجالت کشیده بود میگفت این طوطی ذلیل مرده دروغ میگه