2777
2789
عنوان

متخصصین ایرانسل کمک کنن لطفا

1249 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان میگم چرا وقتی زنگ میزنیم روی خط ایرانسل کسی گاهی اوقات میزنه تماس هدایت شد؟این جریانش چیه؟

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایورت شده روی خط دیگه

اخه کاهی توی خونه هم همینو میگه‌‌‌تماس هدایت شد...مال خودمم همینه بعضی اوقات چرا؟

اون خودش تو تنظیمات گوشیش مثلا شماره خواهرشو داده  که اگه یه وقت در دسترس نبود یا خاموش بود گوش ...

یعنی چی عزیزم میشه واضح بگید؟یعنی دایورت نکرده؟

همون دایورته تو تنظیمات گوشیت غیرفعالش کن

یعنی ی خط دیگه گذاشته این خطی که من زنگ میزنم دایورته روی اون؟

اخه کاهی توی خونه هم همینو میگه‌‌‌تماس هدایت شد...مال خودمم همینه بعضی اوقات چرا؟

یعنی به خط خودتم زنگ بزنی میگه تماس هدایت شده؟؟تنظیمات تماس گوشیتو نگا کن.اگر نبود فردا زنگ بزن ایراسل خطتت رو چک کنن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
یعنی به خط خودتم زنگ بزنی میگه تماس هدایت شده؟؟تنظیمات تماس گوشیتو نگا کن.اگر نبود فردا زنگ بزن ایرا ...

نه خط شوهرم وقتی زنگ میزنم ایرانسلش میگه تماس هدایت شد...اخه راه دور سر کاره

وقتی میاد گاهی اوقات شماره منو میگیره میبنم مال منم فقط بعضی وقتا میزنه تماس هدایت شد

یعنی ی خط دیگه گذاشته این خطی که من زنگ میزنم دایورته روی اون؟

هم میشه خودت شماره بدی که دایورت شه رو اون هم میشه دایورت شه رو شماره کدپستی

دارم تو گوشیم دنبال تنظیماتش میگردم اگه پیدا کردم عکسشو میذارم

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/