2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر فهمید چه خبطی کرد در سکوت تاپیک خودشو ترک کرد     خواهرم برو مطالعه کن بعد خبر ال ...

نخیر گرفتار بچمم با ی دستم شیر میدم با دست دیگم تایپ میکنم ولم نیست والا منم ترسیدم ک تاپیک زدم خاستم ببینم کسی چیزی شنیده

ب نظرت الان اوضاع بندر چجوره ؟؟؟ داداشم گیر داده صب بره بندر نگرانشم 

اگر ضروریییییی نیست بهتره نره بنظرم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

دوستان فیلمش هست ک کنار ساحل اعلام تخلیه میده الکی گارد نگیرید دیشبم ب توصیه ها تو شیراز همینجوری توجه کردن ک این شد....هی میگین جدی نگیرین بعد ک اتفاقی میفته وای وای میکنین اما چ فایده

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
همدانم من من سر قضیه زلزه تا یکماه خواب نداشتم تا خود صبح بیداربودم کل خوابم یکی دوساعت بود بعدش ب ...

میگن همدان شهرش خشگله نرفتم ولی

من بیخیالم دنیا رو اب ببره منو خواب میبره

I am a queen because I have a cute mad king
نخیر گرفتار بچمم با ی دستم شیر میدم با دست دیگم تایپ میکنم ولم نیست والا منم ترسیدم ک تاپیک زدم خاست ...

نترس برو مطالعه کن برای خودت خوبه بدونی سونامی یعنی چی.بعد اینجوری هول نمیکنی

فقط شمشیراشو

😂😂😭😭

اسیر شدیم بخدا

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎