2777
2789
عنوان

منم با شوهرم دعوام شده😔

974 بازدید | 65 پست

منم با شوهرم دعوای شدید کردم خیلی دلم گرفته خیر سرم اولین عیدمم بود زهر مار شد

دلم میخواست یکی بین منو شوهرم قرار میگرفت هم اون تعریف میکرد هم من میگفت مقصر کیه

توی این 6ماه همه جا رفته هم عروسی هم تشیع جنازه ختم عزا مهمونی الانم که عید دیدنی اصلا انگار نه انگار من زنشم

وقتی ام میگم چرا میری میگه مامانم ناراحت میشه باید بخاطر مامانم برم

اونوقت همین مامانش نکرد بخاطره پسرشم که شده شب یلدا بیاد خونه ما یا همین عیدی عید دیدنی بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد دعوا زیاد شده.نکنه از نشانه های آخرالزمانه؟؟؟؟؟

این دعواها همیشه بوده ، فقط الان یه جایی هست که شما ازش با خبر میشین 😐

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
یبار یکی این حرفو تو همین نی نی سایت زد جدی نگرفتم حتی بهم برخورد  اما واقعا میگم اینقدر مراسم ...

والا گنده نکردم هیچ رسم و رسومی رو اجرا نکردن منم هیچ حرفی هیچ وقت نزدم 

میگه داداشت 6ماه پاگشا نکرده منو الانم توی عیدی دعوت کرده بدرد نمیخوره، 

عزیزم یکم زبون بریز خب 

بگو دستش تنگ بوده ، بگو قرض داشته وگرنه داداشم خیلی مارو دوست داره

یا رفیق من لا رفیق له 💚

چقدر این مراسمات دست و پا گیر باعث دلخوری و تفرقه شده کی میشه  جمع بشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مامانش با زن داداشم توی مراسم ما بحثشون شد یه بحث مضخرف که الان 6 ماهه زندگی مارو حروم کردن و مامان ...

همونه پس مامانش نمیذاره 

چ مادریه ک کینه های خودشو قاطی زندگی بچش میکنه خاک بر سر

یا رفیق من لا رفیق له 💚