2777
2789

فقط تو اینجوری هستی😃😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ن اتفاق پادر شوهر من ب هر بهانه ای منو میکشونه خونش

الان زنگ زد بیا ببین غذا خوب شده 

منم گفتم شما ۲۰ ساله اشپزی میکنی هر چی هس قبوله

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر  نرید منزل شون  ک  بی اعتبار و بی احترام شید  خدای نکرده 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مادرشوهر منم همینه شده بیاد لباسامو تنم کنه😆😆

الان واسه عید یه هفته خونه بابام ایناییم دوروز خونه پدرشوهرم اینا که اونم میریم بیرون اصلا خونشون نمیمونیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خیر فقط مادرشوهر شما اینجوریه😏

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من ک همش اونجام😂😂 اونم از خداشه اهنگ میزاریم فیلم میبینم میرقصیم  کلا خوشیم باهم

ميرقصين؟؟؟عزيزم چندسالشه؟؟؟

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..

انقد دیر به دیر میرم تا یاد بگیره،ارزش واسم بزاره

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

مادرشوهر من یه چی بهم میده میگه ببرش خونتون...الان ببرش خونتون....خراب میشه ببرش خونتون  

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻