سلام
تورو خدا مسخره نکنید
حدودا دوساله ازدواج کردم و سه سال هم نامزد بودیم هیچ مشکلی نداشتیم اینقد همو دوست داشتیم خیلیا حسودی میکردن.یه سالی میشه هرچی بلا بگی سرمون اومده شوهرم سرد شده بد اخلاق شده دیر خونه میاد خود به خود قهر میکنه.رزق و روزی مون کم شده کلا خونمون سرد و بی روح شده.چن ماه پیش صاحبخانه ی مامانم اینا که یه خانم مومنی هست سرکتاب باز کرد گفت طلسم سردی نوشتن براشون ولی خودش بلد نبود باطل کنه. ما خیلی جدی نگرفتیم .بیخیال شدیم.حالا خودم یکی رو پیدا کردم که خیلی تعریفشو شنیده بودم بلاخره امروز دل به دریا زدم رفتم پیشش. سرکتاب باز کرد گفت طلسم جدایی نوشتن از نزدیکان خودتون تو قبرستون کهنه چالش کردن. هررررررچی گفت درست بود .گفت یه ساله این جادو رو نوشتن براتون شوهرت از اونموقع مثل برده میبینتت این باطل بشه همه چی برمیگرده مثل قبل میشه....من شکم به یه نفره تو فامیلمون یکی هست در حد مرگ حسوده و دستش تو دعاست بارها هم ثابت شده...خلاصه یه دعا داد گفت پای درخت چالش کن تا اون طلسم رو باطل کنه..هنوز چالش نکردم تو کیفمه.خیلی میترسم. میترسم باطل کنم بازم طلسم کنن. چرا مردم اینقد سنگ دل شدن؟ بخدا من واسه دشمنم هم بد نمیخوام
تا حالا تجربه اینطوری داشتین؟چیکار کردین؟اعتقاد دارین اصلا؟
سر هیچ و پوچ زندگیم داره میپاشه از هم