2777
2789
عنوان

کاش اون تاپیک رو نمیخوندم😵😓

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 35 پست
پنج دقیقه ای یبار هفت بار قل هو الله و آیت الکرسی میخونم دو سه دقیقه خوبم بعد دوباره ترس میره تو جو ...

دیگه خیلی هم نترس 

اجنه فقط با بعضی اعمال نزدیک میشوند همین جور راحت نیس بیان

یک پسر زشت 
دیگه خیلی هم نترس  اجنه فقط با بعضی اعمال نزدیک میشوند همین جور راحت نیس بیان

همش میگم نکنه من که دارم بهشون فکرمیکنم نزدیکم بشن😑😅

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که فرشته نگهبان هم وجود داره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من جدیدن اصلا نمی ترسم. نمی دونم چرا. تو حمام برق خاموش روشن میشه, یهو دلم میریزه. بعد میگم اتصالی داره بیخیال😂

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بیست وچخا، ساعته تو سایتم چرا ندیدم به سایت توصیه میکنم نی نی یارم کنه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
این چنین چیزی اشتباهه  من چون میدونم بهت میگم  تا اعمالی که داره انجام ندی نخواهند ...

مثلا چی؟بگو تاانجامشون ندم

کلن من ۲۹ سال,قریب به ۳۰ سال عمر کردم یکبار چیزی ندیدم و ازین ببعدشم نمیبینم. نترس بابا. تو شهر چیزی نیست. من برای تفریح و سرگرمی میخونم خوشم میاد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

کلن من ۲۹ سال,قریب به ۳۰ سال عمر کردم یکبار چیزی ندیدم و ازین ببعدشم نمیبینم. نترس بابا. تو شهر چیزی ...

فکرنمیکردم بترسم

بیست وچخا، ساعته تو سایتم چرا ندیدم به سایت توصیه میکنم نی نی یارم کنه

منم ندیدم تاپیکش رو😔

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

به این فکر کن که فرشته نگهبان هم وجود داره.  

این فرشته به اذن خدا دو روز پیش جون پسرمو نجات داد

هنوز از ترس اون اتفاق دست چپم تقریبا بیحسه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))