2777
2789

سلام به شما دوست عزیزم

من امیداصغری هستم.حدود 7سالی هست که وارد حوزه کسب وکار و حدود 3 سال پیش هم وارد حوزه تجارت انلاین شدم.

در مدت 7 سال گذشته من برای شرکتهای مختلفی بازاریابی و فروش کردم و پس از 4 سال به این نتیجه رسیدم که کسب و کار خودم را راه بیاندازم.

کسب و کار اول من “پلیمرانج” بود که 3سال پیش راه اندازی شد و به دلیل رشته دانشگاهی من(مهندسی شیمی-پلیمر)، در حوزه خرید و فروش محصولات صنعت پلاستیک همچون دستگاه تزریق پلاستیک و…فعالیت خود را آغاز کرد و به درامدهای بسیار عالی رسید.

در حال حاضر هم یکی از بیزنس های بنده است.

کسب وکار دوم را به دلیل علاقه فراوانم به تدریس راه اندازی شد.یعنی وبسایت “آکادمی مهندسی شیمی

من در سال 95 رتبه 8 کنکور کارشناسی ارشد شدم و بعداز آن تصمیم گرفتم برای اولین بار تمام دروس مهندسی شیمی را به صورت انلاین تدریس کنم.این اتفاقی بود که دران زمان هیچ کس به صورت تخصصی آن را انجام نمیداد.

خوشبختانه این کسب وکارم هم گرفت و به درامدهای بسیار عالی رسید.تونستیم به چند هزار نفر خدمات ارائه کنیم.

در تمام این مدت و در طول این کسب و کارها من همواره به رشد بیزنس هام فکر میکردم و طبیعتا هر چیزی در این باره بود میخواندم،یاد میگرفتم و اجرا میکردم.

کتابهای زیادی در زمینه های موفقیت،بازاریابی،برندسازی،فروش و ارتباطات خوندم و سمینارهای زیادی شرکت کردم.

تمام مواردی را که یاد میگرفتم روی بیزنس های واقعی خود تست کردم و به نتیجه رسیدم.

امروز که به سال 98 نزدیک میشویم در بحران اقتصادی بزرگی قرار داریم. با یک ابرتورم روبه رو هستیم.

قیمت همه چیز سربه فلک کشیده است.

موضوعی که هست خیلی ها از کار خود اخراج شدند

خیلی از دوستان بیکار هستند

خیلی از کارمندان حقوق کافی ندارند

خیلی از عزیزان میخواهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند اما دانش کافی برای این کار را ندارند.

در همین اطرافیان من که از کسب وکارهای من باخبر هستند همیشه سوالشون این بوده که چطور باید یک کسب و کار پولساز بدون سرمایه ایجاد کنیم؟

من تصمیم گرفتم با راه اندازی این وبسایت تمام دانشی که در حوزه کسب و کار دارم را به شما به اشتراک بگذارم.

من تصمیم گرفتم با وجود تمام مشغله های دو بیزنس دیگرم یعنی “پلیمرانج” و “آکادمی مهندسی شیمی” این وبسایت را راه اندازی کنم و فضایی را به وجود بیاورم تا با انتقال دانش مارکتینگ به شما عزیزان بخشی از مشکلات حل شود.

به نظر من بخش زیادی از مشکلات بیکاری دوستان و عدم کارافرینی این است که سواد لازم برای این کار را در هیچ جایی حتی در دانشگاه ها و حتی در دوره های mba نیز یاد نگرفته اند.

اگر کسب و کار خانگی دارید مثلا در خانه چرم دوزی میکنید، اموزش ضبط میکنید

اگر مدرس هستید و هنوز فقط حضوری تدریس میکنید

راه نجات شما تنها بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ است.

در هر صورت من میتونم به شما کمک کنم و یادتون بدم که کسب و کار خودتون رو راه بندازید

حتی اگر خانم خانه دار هستید یا دانشجو!

این شماره منه اگر سوالی داشتید کافیه واتساپ پیغام بگذارید
09124587915

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زنان‌خانه دار چکار میتونید بکنید؟

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
برای زنان‌خانه دار چکار میتونید بکنید؟

در پست توضیح دادم .شما باید با توجه به تخصص یا علایقی که دارید یک خدمت یا محصولی برای ارائه داشته باشید و بعد در زمینه بازاریابیش من بهتون کمک میکنم

مثلا زن داداش من باکس های تزیینی درست میکنه و از اینستاگرام بالای 20 ملیون فروش داره

یا کار خانم من ترجمه تخصصی هست و کاری کردم که بتونن پروژه بگیرن و هم اموزش های غیرحضوری برای فروش دارن

خوودمم که توضیح دادم اکادمی مهندسی شیمی رو اداره میکنم و در سایت جدید خدمات بازاریابی اینترنتی اراده میدم

البته در زمینه ایده یابی هم میتونم بهتون مشاوره بدم

قدم اول اینه که ببینید چه خدمت ارزشمندی رو میتونید ارائه بدید

اگر خانم خانه دار هستید و تحصیلات دارید زمینه ترجمه برای شما هم مناسبه

حداقل چند ملیونی درامد براتون خواهد داشت  

در پست توضیح دادم .شما باید با توجه به تخصص یا علایقی که دارید یک خدمت یا محصولی برای ارائه داشته با ...

خیلی خوبه من رشتی دوزی معرق ومنبت بلدم ولی امکان نداره فعلا کار کنم در ضمن قبلا شاغل بودم ولی بخاطر فرزندم نرفتم از بیکاری خستم ولی فعلا هم نمیتونم دست بکار ببرم.ان شاءالله در آینده خدمتتون میرسم.هز رلهنماییتون ممنونم

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
خیلی خوبه من رشتی دوزی معرق ومنبت بلدم ولی امکان نداره فعلا کار کنم در ضمن قبلا شاغل بودم ولی بخاطر ...

هنر شما میتونه درامد بسیار عالی براتون ایجاد کنه

من خدمتتون هستم

سلام هستم خدمتتون

میشه تلگ رام بیاین من یه کار بهم پیشنهاد شده ولی نمیدونم چجوری ازش سود کسب کنم . بابت کمک هم هزینه میگیرین؟ 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

سلام به همگی من خیلی به کار نیاز داشتم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کار کنم از طریق یه سایتی به درآمد خوبی رسیدم بعد دو روز کار تونستم 70 تومن درآمد داشته باشم  الان درآمدم بیشتره و درآمدتون به تلاشتون بستگی داره هرچی بیشتر وقت بزاری بیشتر درمیاری البته من به خاطر بچم نمیتونم زیاد وقت بزارم ولی اگر وقتت آزاد باشه درآمدت خیلی بیشتره هرزمانم درخواست تسویه بدید 24 ساعت بعد مبلغ واریز میشه به حسابتون و به مدرک خاصی هم نیاز نداره به یک اینترنت و گوشی هوشمند یا کامپیوتر نیاز است

این آدرس سایتشونه:
https://b2n.ir/679010

وارد سایت شدید در قسمت پایین سایت نظرات دیگر کاربران رو هم بخونید امیدوارم شما هم مثل من و خیلی از کاربران دیگه به درآمد خوب برسید

سلام دوستان منم مدت زیادی بود دنباله مشاغل خونگی بودم و خیلی از مشاغل هم امتحان کردم و لی الان ۱سالی میشه یه شغل خونگی دارم و خداروشکر به درآمد رسیدم.با وجود دوتا بچه شیره به شیره ای ک دارم خیلی سخت بود بیرون کار کردن اما الان دارم توی صنعت فروش مستقیم کار‌میکنم و خیلی ها هم تونستم درکنار خودم به درآمد برسونم.اگ شماهم دنباله شغل خونگی هستید این شماره واتس اپ منه ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹ درخدمتتون هستم