2777
2789
عنوان

خواهشا

155 بازدید | 26 پست

سلام خواهشا مسافرت نرید

شمال که سیل اومد 

شیراز که سیل اومد 

یزد که اعلام ککرده جا نداره 

غرب اصفهان   خچهاخطریه

محال بختیاری که خطریه

بخدا مسافرت  چیزی نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐🐀یکی تاپیک بزنه در راستای تاپیک قفل شده که میگه خودمون یه غلطی کردیم که این وضعمونه اعصابم خورد شد🐀😐

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ما‌میخوایم بریم همدان و کرمانشاه ولی نمیدونم اونجا چجوریه

واااای دوستم الان زنگ زد کرمانشاه بود گفت بارون زده دیوار خراب شده روی ماشینمون

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

وای من خواهرم توی جاده است شوهرش نظامی باید بهره چابهار بردارم هم شمال داره میاد خوزستان فقط دارم دعا میکنم به خیر بگذره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
😐🐀یکی تاپیک بزنه در راستای تاپیک قفل شده که میگه خودمون یه غلطی کردیم که این وضعمونه اعصابم خورد ش ...

حیف قفل شد وگرنه جوابشو میدادم

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
ما‌میخوایم بریم همدان و کرمانشاه ولی نمیدونم اونجا چجوریه

برای کرمانشاه وهمدان هشدارسیل هست٬لطفا نیاین٬خطرناکه.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»