2777
2789
عنوان

تکونای جنین

207 بازدید | 23 پست

بچه ها من هفته 26 هستم.الان چند روزه کلا خیلی تکونای جنین کم شده.تکون میخوره ولی خب کم.از ی طرف قندمم بالاس.هفته گذشته آزمایش دادم بالا بوده ولی دکترم نیس ک برم پیشش.الانم زنگ زدم میگه دهم و یازدهم فقط مطب بازه.از طرف دیگم ی هفته پیش لکه بینی داشتم.سرکلاژیم هستم.از طرف دیگم شبا تا صبح فقط این پهلو به اون پهلو میشمو از این حرفا ک میگن بشینین و بعد به اون پهلو بشینم اهمیت نمیدم...

بنظرتون چیکار کنم؟از هفته چندم مهمه ک پهلو ب پهلو ک میشیم بشینیم؟قند بالا چ ضرری برای جنین داره؟البته من از اول بارداری قندم بالاس😔😔😔😔

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه....اصلا مهم نیست ک بشینی و بعد ب پهلو شی....من خیلی اروم از این پهلو ب اون پهلو میشم و از دکترم و مامامعروفم پرسیدم....

قدیمی ها میگفتن وای بشینی و دور گردن بچه نیپبچه و اینا...اصلا منبع علمی ندار

تکون هاشم برو درمانگاهی بیمارستانی...خانه بهداشتی...فقط صدا قلبشو بشنو ک مرتب باشه ....گرچند از۳۲هفته باید دقت کنی و هرساعت حداقل ۵تا باشه و شدتش مهم نی

یه روز در میمون کدو بخور با خیار عالیه واسه قنذ خون واسه من عالی بود امتحان کن ضرر نداره قندتو میاره پایین

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

قندتو ک رعایت کن بالا نره  قند ناشتات چنده؟! استراحتم کلا باش واسه پهلو ب پهلو شدن دکتر من گ ...

والا از اول بارداری همینجور رژیم دارم.آخرین قندم ک تو 7 ماهگی میدن ناشتام 104 هست ک هنوز ب دکتر نشون ندادم.الان چند باریه ک میگن انسولین بزن ولی من هی رژیم میگرفتم.

بخاطر سرکلاژمم استراحتم.فعالیت ندارم.

یه روز در میمون کدو بخور با خیار عالیه واسه قنذ خون واسه من عالی بود امتحان کن ضرر نداره قندتو میاره ...

کدو ک دکتر رژیم گفت نخور.ولی خیارو هر روز میخورم

قندت اگ بالا باشه بچت بعد تولد پفکی میشه و افت قند پیدا میکنه همش چون از ی منبع بزرگ قند جدا میشه

آره اینارو میدونم.الان بعضیا میگن قلبش گشاد میشه و این حرفا راسته؟