2777
2789
نه زیاد ولی میخوام از امروز هرروز داشته باشم شاید درد اومددیگه خسته شدم از این وضعیت 

منم اصلا از اول بارداریم نداشتم،

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

هرچی میشنیدم انجام میدادم نزدیکی بخور پیاده روی پله نوردی وبلاخره هم دکتر شیاف گل مغربی داد ویه سونو که معین میکنه نوزاد میتونه طبیعی بیاد یا نه دیگه تو 40هفته و6روز بودم که عصرش یه لیوان غلیظ دمنوش زعفران خوردم البته دوروز درد داشتم ولی ریتمش نامنظم وفاصله هاش زیاد بود که بهم میگفتن باز نشدی ودردات کاذبه تا همون روزی که دم کرده زعفرانو خوردم شبش بادرد کم بلند شدم ودیدم کیسه ابم پاره شده تا رسیدم بیمارستان به یه ساعت نکشید زایمان کردمو راحت شدم انشالله شماها هم زایمان خوبی داشته باشید

خدایا به خاطر تمام نعمتهایی که بهم دادی ممنون   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی میشنیدم انجام میدادم نزدیکی بخور پیاده روی پله نوردی وبلاخره هم دکتر شیاف گل مغربی داد ویه سونو ...

شما طبیعی زایمان کردی یا سزارین

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
هرچی میشنیدم انجام میدادم نزدیکی بخور پیاده روی پله نوردی وبلاخره هم دکتر شیاف گل مغربی داد ویه سونو ...

تا 40هفته و 6روز صبر کرد دکترت؟؟؟؟؟😯خیلی دیر نبود؟؟؟دکتر من گفت 40هفته بیا القای درد

آخه من ۳۶ هفته و ۶ روزم بود رفتم مطب گفت یه سانت شده پیاده روی کن تا بیشتر شه

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟