2777
2789
عنوان

بارداری

146 بازدید | 33 پست

تقریبا سه هفته پیش کیت تخمک گذاری گذاشتم مثبت شد بعدش اقدام داشتیم،

۱۱ماهه سقط کردم پریود نشدم ،

الان چند روزه صبحا گُر میگیرم عجیب گرمم میشه، و عجیب تر تمایل به شیرینی جات دارم،از چیزای شیرین متنفر بودم،

از بی بی چک گذاشتن می ترسم،

به نظر شما ممکنه باردار باشم،؟

علائم دقیق بارداری چی می تونه باشه،؟

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

من این ماه تمام علامت ها رو داشتم با کمال ناباوری پریود شدم صبح اصلا به علامت ها دلخوش نکن بیخیال باش نوعد پریودیت گذشت بی بی بزن 

تازه من پریودیمم جلو هم افتاد تازه

Im waiting😍🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه تمام علامت ها رو داشتم با کمال ناباوری پریود شدم صبح اصلا به علامت ها دلخوش نکن بیخیال با ...

دقیقا منم مثل شما بودم..گفتن زودترشدن بهترین نشونس یعنی ماه بعدش ۹۰درصدباردارمیشی

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
من این ماه تمام علامت ها رو داشتم با کمال ناباوری پریود شدم صبح اصلا به علامت ها دلخوش نکن بیخیال با ...

منم امروز موعدمه...خيلي ميترسم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

مشکل اینه ک بعد سقطم پریود نشدم

تاریخ دقیقی دستم نیست

دقیقا منم مثل شما بودم..گفتن زودترشدن بهترین نشونس یعنی ماه بعدش ۹۰درصدباردارمیشی

باورتون نمیشه صبح بی بی چک دستم برم بزارن ببینم باردارم دیدم پری اومد همون لحظه شوکه شدم😂

Im waiting😍🙏🏻
چرا برای تنظیم پریودی دکتر نرفتی بعد این همه زمان باید درست میشد 

چرا زیر نظر دکترم ،

هر کاری کرد نشدم

تمام ازمایشات لازمم انجام دادم مشکلی هم نداشتم