2777
2789
عنوان

عقدیا بیان

373 بازدید | 36 پست

بچه ها اینا که عقد هستن چطوری نزدیکی دارین راضی هستین،والامن راضی ام ولی دلم میخواد ازاد ترباشم ونمیشه هعععععی خدا

خوش ب حال اینا که عروسیشون شده

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من همون تو عقد کردیم

دلت میخواد عرویت زودتربشه؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
رابطه کامل اصلا ناراحتم نیستم ازین قضیه

رابطه گامل یعنی چی

ازاد تر ینی خونه خودت باشه و راحت باشی ؟ 

منم از این نظر اذیت میشم که مامان بابام اتاق بغلی ما هستن و ما نمیتونیم راحت باشیم

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
دلت میخواد عرویت زودتربشه؟

عزیزم من عروسی کردم ولی تو دوران عقد همون هفته اول کردیم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ازاد تر ینی خونه خودت باشه و راحت باشی ؟  منم از این نظر اذیت میشم که مامان بابام اتاق بغلی ما ...

اره خب مسئله حمام رفتن هس واینکه با کاند... رابطه داشتن ...