من یه بار استفاده کردم بلافاصله حامله شدم. دو روز عقب افتاد پریودم بی بی چک زدم نشون داد فوری رفتم ازمایش خون و بعدشم تحت نظر دکتر و الی اخر . البته بستگی به آمادگی بدن هم داره نگران نباش حامله میشی. چند سالته ؟
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با این دارو ها تخمکات فولیکول لازم رو می سازن تو اندازه مناسب . دکترم گفت سونو بده فولیکول من تا حاییکه یادمه 18 بود بعد گفت یه بار شب و یه بار صبح همون روز نزدیکی کن. من فقط یه بار داشتم که بلافاصله گرفت. با دکترت مشورت کن ببین علتش چیه ؟ تهرانی ؟ من خودم تهرانم اسم دکترم شیرین قاضی زاده بود