2777
2789

سلام. چند دوره استفاده کردید باردار شدید؟ من دو دوره استفاده کردم چرا باردار نمیشم😭 ۱۱روز از امپول میگذره روز ۲۵سیکلم پریود میشم 😟

من یه بار استفاده کردم بلافاصله حامله شدم. دو روز عقب افتاد پریودم بی بی چک زدم نشون داد فوری رفتم ازمایش خون و بعدشم تحت نظر دکتر و الی اخر . البته بستگی به آمادگی بدن هم داره نگران نباش حامله میشی. چند سالته ؟

من با این تفاوتها باردار شدم...

لتروزول +کولومیفن+iui=پسر گلم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰سالمه. پس چرا سیکلم اینجوری شده😟

با این دارو ها تخمکات فولیکول لازم رو می سازن تو اندازه مناسب . دکترم گفت سونو بده فولیکول من تا حاییکه یادمه 18 بود بعد گفت یه بار شب و یه بار صبح همون روز نزدیکی کن. من فقط یه بار داشتم که بلافاصله گرفت. با دکترت مشورت کن ببین علتش چیه ؟ تهرانی ؟ من خودم تهرانم اسم دکترم شیرین قاضی زاده بود 

با این دارو ها تخمکات فولیکول لازم رو می سازن تو اندازه مناسب . دکترم گفت سونو بده فولیکول من تا حای ...

شانس منه. من ۱۲ساعت بعد ب مدت ۳روز نزدیکی داشتم. بله تهرانم.‌دکتر خوبیه؟؟

شانس منه. من ۱۲ساعت بعد ب مدت ۳روز نزدیکی داشتم. بله تهرانم.‌دکتر خوبیه؟؟

بله دکتر خوبیه. زایمانم رو هم خودش انجام داد. فقط بدیش اینه که مطبش خیلی خیلی شلوغه و نوبت میگیری باید ساعتها بشینی . ولی کارش حرف نداره 

دگزا واسه چیه؟

نمیدونم والا عوارضش خیلی زیاده

من ماهی که باردارشدم نخوردمش خخخخ

وقتی میخوردم لپام باد میکرد تپل میشدم 😂

به دکترم گفتم ننویس اگه واجب نیست گفت نترس دوزش پایینه