2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفده

در چه حالی کلا چه میکنی؟، خیلیا تو این شن همچین حسی دارن ، اثرات مسخره بلوغه.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
چجور؟من نمیتونم میشه بگی چجور میحفظی

اول اون محیطی که توش میخوای درس بخونی و انتخاب کن جایی باسه که نه خوابت بگیره نه فکرت منحرف بشه

موقعی از روزم که خوب یاد میگیری و ذهنت آماده اس مثلا صبح زود یا عصر یا شب

من خیلی وقتا مینویسم 

چیزایی که میخوام بخونم و نمیفهمم چندبار مینویسم برا خودم اینجوری قشنگ تو ذهنم میره 

آخر سرم نکنه برداری کن و خلاصه نویسی

برا امتحان یه دور خوندن فایده نداره تمامش یادت میره شب قبل امتحان حتما دوره کن 

دوساعت قبل امتحان دیگه چیزی نخون که یادت میره همه چی و قاطی میکنی 

سر جلسه ، از سوال اول شروع کن بخون جواب بده برو سوال بعد هیچوقت سوالارو از اول تا آخر نخون سر امتحان این استرس باعث میشه همه چی یادت بره 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
هفده

وی چی بگم هنوز ی عالمه راه و زمان پیش روت داری فقط با این افکار منفی و انرژی های منفی خودت رو ناامید نکن

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

یه دانشمندی گفته استعداد و ضریب هوشی بالا بزرگترین شوخی با بشر بوده

فقط تلاش مهمه اونی که نابغه میشه بیشتر از شما تلاش کرده 

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
در چه حالی کلا چه میکنی؟، خیلیا تو این شن همچین حسی دارن ، اثرات مسخره بلوغه.

من درسم خیلی خوب بود تا راهنمایی معدلم بیست بود دهم و یازدهم شدم شونزده سر همین شکستی که خوردم گریه ام میریزه میگم چرا همه اش اینطوری میشم کلی میخونم زودی یادم میره خیر سرم۹۹کنکور دارم اماده نیستم اصلا

اول اون محیطی که توش میخوای درس بخونی و انتخاب کن جایی باسه که نه خوابت بگیره نه فکرت منحرف بشه موق ...

اخه میدونی چیه از نوشتن بسیار تنفرردارم چون یکی از معلمام همه اش میگه بنویسین فلان منم اصلا خوشم نمیاد چون اجباریه خلاصه خسته میشم

من درسم خیلی خوب بود تا راهنمایی معدلم بیست بود دهم و یازدهم شدم شونزده سر همین شکستی که خوردم گریه ...

این کاملا طبیعیه عزیزم خیلیا تو مقطع دبیرستان افت دارن اصلا خودت رو نباز فقط ذهنت رو متمرکز کن رو درست از کم شدن نمره ات هم نترس چون باعث میشه خرابترش کنی رشته ات چیه؟

اخه میدونی چیه از نوشتن بسیار تنفرردارم چون یکی از معلمام همه اش میگه بنویسین فلان منم اصلا خوشم نمی ...

ننویس تو 

بشین بخون با برنامه ریزی 

تمرکز کن رو درست

یه ساعت درس بخون یه رب استراحت یا هرجور خودت میدونی 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍