سلام دوستان قبل از موعد پری لکه بینی نشونه چیه.من خودم گزاشتم پای اینکه تو مسافرت بودم و هوا گرم بود و خیلی کار کردم.ینی منظورم اینه که دلمو خوش نکردم.ولی تا حالا اصلا قبل موعدم لکه بینی نداشتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروووخداجواب منم بدید ۶ روز قبل موعد لک بینی داشتم الان ۱۰روزه تاخیردارم بچه ها روز ۵ تاخیر بی بی منفی شد چیکارکنم الان باردارم یا ن؟میترسم بازم بی بی بزارم
خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
خیلی میترسم منفی بشه ازمایشگاهم فعلا ک بستس هیچ علایمی ندارم فقدسینم دست میزنم ازدیروز دردداره
خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
بیبی چک رودس بزن خارجیه خطا نداره و حساسیتش هم بالاعه
قیمتش چنده بدبختی شمال هیچی نداره هرجامیری مدیککوره
اگ بودم بی بی نشون میداد بعد پنج روز ولی نداد الان ده روز تاخیر😢😢😢