2777
2789
عنوان

قصد بارداری

125 بازدید | 20 پست

سلام دوستان قبل از موعد پری لکه بینی نشونه چیه‌.من خودم گزاشتم پای اینکه تو مسافرت بودم و هوا گرم بود و خیلی کار کردم.ینی منظورم اینه که دلمو خوش نکردم.ولی تا حالا اصلا قبل موعدم لکه بینی نداشتم.

💯

اقدام داشتی دیگه؟ اگر اره, احتمالش هست. بله😊

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروووخداجواب منم بدید ۶ روز قبل موعد لک بینی داشتم الان ۱۰روزه تاخیردارم بچه ها روز ۵ تاخیر بی بی منفی شد چیکارکنم الان باردارم یا ن؟میترسم بازم بی بی بزارم

خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
ازمایش بده به بی بی اعتمادی نیست 

خیلی میترسم منفی بشه ازمایشگاهم فعلا ک بستس هیچ علایمی ندارم فقدسینم دست میزنم ازدیروز دردداره

خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
بیبی چک رودس بزن خارجیه خطا نداره و حساسیتش هم بالاعه

قیمتش چنده بدبختی شمال هیچی نداره هرجامیری مدیککوره

اگ بودم بی بی نشون میداد بعد پنج روز ولی نداد الان ده روز تاخیر😢😢😢