2777
2789

همه جای قالب (هم کف و هم دیواره) را کره یا روغن بزن با قلمو. بعد کمی آرد معمولی یا سوخاری، روی کره یا روغن بپاش. طوری که کف و دیوار ها لایه نازکی از آرد داشته باشه. موقع بیرون آوردن هم کمی صبر کن تا کیک سرد بشه و بلافاصله بیرون نیار

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ارد به داخل بدنه هم بزنم ؟ که قلبش جدا شه ؟  یا نباید بزنم ؟  یه قاشق ارد کافیه بر ...

روغن بزن همه جای قالب بعد آرد بپاشون کفش همه جاشو بگیره تقربا نه که زیاد. بزنیااا بپاشون 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
کیک من نمیچسبه با روغن چرب میکنم قالبو آرد میباشم ولی تهش میسووووزه همیشه چراااا 

اگه قالب خیلی گودباشه روی کیک دیرمیپزه بعدبرااینکه روی کیک بپزه مجبوری دیردراریش براهمین زیرش میسوزه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
ارد چقدر باید بپاشم کفش ؟  به بدنه قالب هم ارد بزنم که جدا شه ؟

روغن نزن من کره جامداول ب همه جامیزنم بعدش اردروروی همه قسمتای قالب الک میکنم بعدشم قالب وبرعکس میکنم اضافه هاشوتکون میدم عالی میشه اصلانمیچسبه.بعدکیکت پخت باچاقوکناره هاشوآزادکن وتکون بده قالب ویواش برعکس کن😋

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
اگه قالب خیلی گودباشه روی کیک دیرمیپزه بعدبرااینکه روی کیک بپزه مجبوری دیردراریش براهمین زیرش میسوزه

اوهوم از این گرد گوداس تقریبا 

خب هیچ راهی نداره نسوزه ؟ همیشه مجبوریم موقع خوردن با چاقو جدا کنیم سوختگیاشو بوی سوختگیم میگیره خیلی بده چیکار کنم قالب کم عمق بخرم یعنی 😔

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اوهوم از این گرد گوداس تقریبا  خب هیچ راهی نداره نسوزه ؟ همیشه مجبوریم موقع خوردن با چاقو جدا ...

آره قالب پهن وکم عمق بخرمنم یه باراینجوری شدم آبروم رفت

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
آره قالب پهن وکم عمق بخرمنم یه باراینجوری شدم آبروم رفت

مرسی خانومی 😘ایام به کام 🌸🍃💐

مرسی خانومی 😘ایام به کام 🌸🍃💐

قربونت برم😘😍😘