2777
2789

خیلی تاپیک بدی بود واقعا بخصوص برای من که سه روزه دخترم دنیا اومده و ضعیفم هست اما تجربه من از بچه اولم و شیر برگشتن تو حلقش

اصلا بچه نباید به پشت بخوابه باید حتما دمر بخوابه به پهلو مادرم پسرم رو از پشت میخوابوند تا پشت سرش صاف بشه کار بشدت اشتباه که باعث شد تو یکهفتگی شیر برگرده تو گلوش تا مرز خفگی رفت و شوهرم با پوآر یا همون دستگاه مکش که مایعات رو از دهن بچه میکشن بیرون شیر رو از حلقش کشید بیرون و زد به پشتش تا نفسش صاف بشه اما خیلی خطرناک و بد بود مهمترین عامل حفظ خونسردی و عملکرد صحیحه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل مگه بچه ک شیر پرید گلوش از پیشونیش با انگشت ماساژ نمیدی یا جلو صورتش(روبروی بینی و دهن)فوت ن ...

اون  برای مساله سطحی هست 

گاهی حجم زیادی از شیر میپر تو گلو بچه و برمیگرده تو نای و مری همزمان  که با فوت کردن و اینا حل نمیشه

چرا؟؟ منم رفتم بخونم دیدم تعطیل شده

اخه یه عده حساسن بهشون برخورد.....نگران شدن نکنه خدایی نکرده این اتفاق برا خودشون بیفته

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خیلی تاپیک بدی بود واقعا بخصوص برای من که سه روزه دخترم دنیا اومده و ضعیفم هست اما تجربه من از بچه ا ...

سخت ترین و درست ترین کار حفظ خونسردی و عمل تنفس دادنه 

واقعا مرگ و زندگی نوازد به همین ربط داره

من فقط غصهدل اون خانم رو میخورم که بچش الکی الکی فوت شده😪😪😪

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍