2777
2789
عنوان

هنرمندا ي دكوري بياين

302 بازدید | 19 پست

ديدين بعضي وقتا  تو ي شيشه ي ماده شبيه شمع جامد اما بي رنگ بعد داخلش  مثلا وسائل و إكليل  ريخته  اون ماده اسمش چي  و اون رنگ ها ك. باسرنگ تزريغ ميشه چيه مثلا يبار ديدم توش گل بود منظورم كسي متوجه بشه خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم همون مايع زرين هس ؟ همون ك مث شمع و بي رنگي من ميخوام ي شيشه تزييني درست كنم از كجا بخرم و چجوري ...

از جایی که لوازم هنری و رنگ میفروشن یا میتونین اینترنتی سفارش بدین اینجا https://honari.com/shop/product/category/zivar_alat/zivsralat_rezini/rezin

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

عزیزم کار کردن با رزین مهارت می‌خواد ،باید با هاردنر مخلوط کنی و بتونی حباب‌هاشو بگیری ،اول برو یاد بگیر بعد بخر چون گرونه 

۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
من تابلو های رزینی درست میکنم ولی زیور آلات نه 

خیلی قشنگه کلاس رفتی؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بله کلاس رفتم البته خیلی وقت پیش

مواد اولیه برای این تابلو چیه؟