2777
2789

سلام دخترم ۳ماهشه سرماخورده خیلی سرفه میکنه حالت تنگ نفسی داره به سختی نفس میکشه دوبار بردم دکتر بهتر نشده میترسم خدای نکرده خفه شه تورو خدا کسی تجربه داره کمک کنه به سختی نفس میکشه بردم بیمارستان بستری نکردن تا کی اینجوری باید عذاب بکشه

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

عزیزم پسر منم اینطور شده بود شبا بالا سرش دستگاه بخور میگذارم بهتر شده.دکتر هیچ دارویی بهش نداد.

خوشحالی یعنی بیبی چکت مثبت بشه.خدایا خوشحالم کن.🙏🙏😢😢خدایا به بزرگیت قسم منو به واسطه هات نسپار.🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخورسردبراش بذارید.گرم نذاریداصلاتنگی نفسش بدترمیشه

بخور چیه از کجا پیدا کنم قیمتش رو کسی میدونه؟

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

عزیزم پسر منم اینطور شده بود شبا بالا سرش دستگاه بخور میگذارم بهتر شده.دکتر هیچ دارویی بهش نداد.

بخور سرد یا گرم‌ گذاشتید

سلام گلم منم نوزاد۳ماهه م ابنجوری شده میش بگی مال شماچندروز خوب شد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...