2777
2789

بچه شوهرم وقت عما داره اولای اردیبهشت برای واریکوسلش که طرف چپشه . با اینکه از اول جلوگیری نداشتیم ولی باردار نشدم من حتی با داروهای کمک بارداری مث کلومیفنو لتروزولو این چیزا . 

بعد شوهرم از داد تعداد و تحرک اسپرماش واقعا خیلی خوب بود ولی مورفولوژیش ۴بود که مشخص شد واریکوسل داره . 

حالا وقت عمل گرفته ..عمل کنه امکان بارداری هست؟برای اسفند وقت بود ولی پول نداشتیم اونوقت نوبت بگیریم برای اردیبهشت نوبت گرفتیم . حالا میگم بعداز اینکه عمل کرد باز نگن باید ای یو ای یا ای وی اف یا میکرو این چیزا باید بکنید . خب اگر یراره بعدش اینارو بگن شوهرم عمل نکنه دیگه . بدجور موندم اصلا . کسی تجربه مشابه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل از همسرتونه که باردار نمیشد با عمل امکان بارداری هست😘🐀

ازمایشام سالم بود همه چکاپام سونو عکس رنگی همش سالم بود . فقط ذخیره تخمدانم یخورده پایین ۱/۴۴ هستش . اخه میدونی چیه تعجبم اینه چرا تاحالا یبارم باردار نشدم تو این سه چهار سال 

عزبزم منم دقیقا شرایط شما رو داشتم و تو دوراهی قرار گرفته بودم.شک نکن بهترین راه عمله چون وقتی مرد واریکوسل داشته باشه آی یو آی و آی وی اف هم جواب نمیده...اما ۳ الی ۴ ماه طول میکشه که حامله شی

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

اره بابا باردار میشی من بعد عمل یه سقط سه قلو داشتم الانم که باردارم 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
خداروشکر ...خوت مشگلی نداشتی ؟فقط واریکوسل مشگلتون بود؟

من فقط یکم تنبلی داشتم...شمام چکاب انجام بده که اگه خدای نخاسته مشکلی داشتی همزمان با شوهرت درمان شی...مخصوصا هرروز عرق رازیانه و دم شده رازیانه بخور

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

عزبزم منم دقیقا شرایط شما رو داشتم و تو دوراهی قرار گرفته بودم.شک نکن بهترین راه عمله چون وقتی مرد و ...

اشکال نداره چهارسال صبر کردم سه چهار ماهم روش . فقط بشم .پس بهترین کار همین عمله ؟اره راستش منم تو دوراهی ام

من فقط یکم تنبلی داشتم...شمام چکاب انجام بده که اگه خدای نخاسته مشکلی داشتی همزمان با شوهرت درمان شی ...

چکاپ کامل دادم فداتشم بعد همه چیزم اوکی بود سونو تخمدانانو رحم خوب بود عکس رنگی نرمال بود پرولاکتینم کمر بالا بود ولی ن ب اون شدت که علائمشو داشته باشم فقط با ازمایش مشخص شد ک اونم خیلی کمه مشگل دیگه ندارم ولی تاحالا باردارم نشدم با اینکه میگم شوهرم حرکت و تعداد اسپرماشم خوبه