2777
2789
عنوان

شوهر قهرقهرو

228 بازدید | 19 پست

سلام .بنظرتون با شوهرم که سر هر چیز کوچیک عین بچها قهر میکنه چیکار کنم ؟

مثلا من الان تو هفته 32بارداری هستم .گیر داده مسافرت بریم شیراز.حالا ما با شیراز 17ساعت فاصله داریم.یا امروز من حالم خوب نبود شکم روش شدید گرفتم.بهش گفتم یسر بریم خونه خواهرت عید دیدنی.خواهرش زنگ زد گفت شام بیاید.من بهش گفتم عزیزم تو که میدونی من از صبح شکمم ریخته بهم.با این وضعیت نمیتونم سه چهار ساعت بشینم.زنگ بزن بگو شام نمیایم....سر همین بازم قهر کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه شوهری خوبه که یه کم درکت کنه شما بارداری 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

توهم تا یه چی گفت قهر کن 

مثلا گفت سلام قهر کن افرین

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بنظرم هرکار کنی فایده نداره باید باهاش کنار بیای

اگ اصلاح شدنی بود ننش 30سال درستش کرده بود

و اینا همش بخاطر تربیت بچگیه...و اونچه دیدن ازاطرافیان 

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
شوهرم خیلی هوامو داشت .اما از وقتی حامله شدمبجای اینکه کنارم باشه مقابلم بود.خیلی تنها بودم تو این ه ...

مگه بچه نمیخواد؟

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

شوهر منم قهرو تشریف داره . فرقش با همسر شما اینه که نمیفهمم سر چی قهر کرده . مثلا صبح که میره خوش و سرحال و بوس و بغل . برمیگرده عین شمر 

هر چی فکر میکنم تو این فاصله نه باهم حرف زدیم نه خبری شده نه هیچی

بدتر اینه که میگم خب بگو چته . میگه هییچیی😏

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

این سری با مامانش حرف میزدیم خود شوهرمم کنارم بود . مامانش گفت تو بچگیش قهر میکرد . گفتم الانم از من که زنم قهرو تره . 

گفت جدی میگی؟گفتم آره 

منم بهش گفتم هر وقت قهر کنی محل نمیزارم بهت . بالاخره که به من احتیاج داری 😁😁

مامانش کلی خندید

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
شوهر منم قهرو تشریف داره . فرقش با همسر شما اینه که نمیفهمم سر چی قهر کرده . مثلا صبح که میره خوش و ...

دلیلش خستگی و اعصاب خوردیای سرکارو رانندگی داغون ملت و وضع ریدمان مملکت وگرونی...حال خوبتو بد میکنه

توهم فهر کن تاخواست چیزی بگه قهر کن اصلاهم محلش نذار اونوق میبینی چقدر تغیر کرد توهی منت کشی میکنی ا ...

اوایلش این روش جواب میده ب مرور نسبت ب قهرات بی تکجه میشن وعادی میشه براشون واونم بدتر میکنه