2777
2789
عنوان

اونایی که رفتن پیش مشاوره

136 بازدید | 15 پست

باید برم مشاوره خانواده؟برای بحث های زن و شوهری؟

تو شهر غریبم چجوری بفهمم چه مشاوره ایی خوبه و قدره 

بعد قیمت این روزا چقدره اگر میدونید ممنون و سپاسگزارم از جوابتون دوستان

توآمل مشاوره سراغ دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اطرافیان تون و دوستان تون  سربسته بپرسید 

شاید تجربه ای داشتن و تونستن فرد حاذقی  ک  خودشون  مراجعه کردن قبلا  یا  تعریف شو شنیدن  رو  بهتون معرفی کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از اطرافیان تون و دوستان تون  سربسته بپرسید  شاید تجربه ای داشتن و تونستن فرد حاذقی   ...

عزیزم پرسیدم اما بیشتر همه تو کار عمل دماغ و اینا حرف میزنن تا این چیزاکسی توبحرش نیس😁😁

عزیزم منظورت از مشاوره چیه؟

مشاور

پزشک اعصاب و روان که تو کارگاه های مشاوره شرکت کرده

روانشناس

اگه مشاور میخواید نرخش(تا جایی که یادمه) ساعتی ۱۰۰ تومن

روانشناس ۲۰۰ تا ۳۰۰

اعصاب و روان بستگی داره ۳۰۰ تا ۵۰۰

البته مشاور معمولی میشناسم ساعتی یک میلیون میگیره

بهترین راه واسه تشخیص هم پرس و جو هست و دیون تعداد ساعت هایی که پر کردن

بعد خیلی مهمه مشکلتون چیه چون هر کس تو یه زمینه ای کمک میکنه

موفق باشی

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

بله مشاور خانواده

مشاور خوب مشاوریه که دقیق و بی طرفانه دونفرو ارزیابی کنه بتونه با احساساتتون همدلی کنه یعنی حس کنی واای این آدم چه خوب داره منو درک میکنه و چارچوب علمی برای کارش داشته باشی یعنی توصیه های عمه درمانی نکنه بلکه حس کنی داره برا اساس دانش روانشناسیش مسائلی که ازش غافل بودی رو خیلی خوب برات روشن میکنه و چیزای بدردبخوری یادت میده بعدم اگه هردو همکاری کنین باید تغییرو بعد از چند جلسه تو زندگیتون حس کنین هرچند کوچیک. اما حتما چند جلسه برین مشکلاتی که تو درازمدت به وجود اومده انتظار نداشته باش با یکی دو جلسه حل بشه. 

ویزیت هم الان برای ارشد حدودا ۷۰ ه دکترا بالاتر

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
عزیزم منظورت از مشاوره چیه؟ مشاور پزشک اعصاب و روان که تو کارگاه های مشاوره شرکت کرده روانشناس ا ...

این نرخ ها  رو  از کجا  دارید  میفرمایید ؟ 

من اولین بار  دارم همچین ارقامی  میشنوم راستش

تهران  ک این مدلی نیست  حالا مگر اینکه  شهرستان ها  این طوری باشه 🙄🙄🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم منظورت از مشاوره چیه؟ مشاور پزشک اعصاب و روان که تو کارگاه های مشاوره شرکت کرده روانشناس ا ...

مشاور و روانشناس ویزیتشون یکیه فقط مدرکشون مهمه که ارشد باشه یا دکترا

این تعرفه ها مال کجاست انقدر زیاد ؟! 

تعرفه های بهزیستی یا نظام روانشناسی رو سرچ کنین باید مطابق اون بگیرن

ویزیت روانپزشک هم بسته به تخصص یا فوق تخصص بودنش مثل بقیه پزشکاس

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

من روانشناس خانم خوب میشناسم تلفنی هم مشاوره میدن کارشون عالیه خودم خیلی نتیجه گرفتم خواستین شمارشونو میدم البته از نرخ جدیدشون بیخبرم من سال پیش بیشتر از ده جلسه روان درمانی داشتم باهاشون