2777
2789
عنوان

چطوری باید یه تاپیک رو پیدا کنم؟؟

104 بازدید | 9 پست

خانما اون تاپیکی که گفته بود سوتیای شوهراتون رو بگید میخوام برا مامانم بیارم ولی نمیدونم از کجا باید پیداش کنم

میشه راهنماییم کنید؟؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ازهرتاپیکی خوشت اومدبایدذخیرش کنی.بین قلب واون ۳نقطه روبزن سبزشه.بعدبرونی نی سایت من تاپیک هایی ک ذخیره کردم اونجاست

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اسمش این بود     خواهرا بیاین سوتی هایی که شوهراتون دادن رو بگین   نصفش رو هم بنویسی و سرچ کنی میاره عزیزم 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
عزیزم اسمش این بود     خواهرا بیاین سوتی هایی که شوهراتون دادن رو بگین   نص ...

ممنونم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ازهرتاپیکی خوشت اومدبایدذخیرش کنی.بین قلب واون ۳نقطه روبزن سبزشه.بعدبرونی نی سایت من تاپیک هایی ک ذخ ...

ممنون بابت راهنماییت😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از راه هاش اینه که اسم دقیق  تاپیکو تو گوگل سرچ کنی

متشکر😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هدف مجموعه طلا و خورشید آموزش حرفه ای و تخصصی هنرهای دستی در جهت کمک به رونق مشاغل خانگی می باشد.

در این مجموعه، شما هنر مورد علاقه خود را انتخاب می کنید و ما به صورت کامل و جامع آن را به شما آموزش می دهیم و اگر علاقه مند به فعالیت و ایجاد کسب و کار برای خود باشید، طی آزمون و سنجشی که از مهارت بدست آمده شما انجام می شود، می توانید محصولات خود را در وبسایت ما به فروش برسانید و یا می توانید با مجموعه طلا و خورشید همکاری کنید.

www.talavakhorshid.com