2777
2789

نمی دونم چه جوری باید طرف مقابلم بشناسم . چه جوری بفهمم چی بیشتر دوست داره علایقش چیه . اخلاق هاشو می دونم می خوام بفهمم چی ها رو دوست داره چه جوری ازش بپرسم تا نفهمه

شما چه جوری شوهرتون شناختید؟؟ مثلا از من بپرسن فلانی چی بیشتر از همه دوست داره نمی تونم چیزی بهش بگم

باید باهاش معاشرت کنی زمان لازم داره تا متوجه بشی 

باید تو شرایط متفاوت زندگی مثل شادی ، ناراحتی، جشن ها ، رفت و آمد ها ، تفریح و کار کنارش باشی تا اخلاقش رو متوجه بشی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

ب نام خدا با سلام 

خو بپرس ازش خواهرم 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق با سلیقه و علایق فرق داره آخه

علاقه رو هم باید تو شرایط مختلف ازش متوجه بشی امکان نداره اخلاقش رو بشناسی ولی علاقه اش رو نه ! اینها بهم وابسته هستن 

مثلا یکنفر عاشق ورزش هست و یا فوتبال اونوقت علاقه اش اینه مثلا بازی مهم رو بره استادیوم یا فوتبالهای مهم رو حتما ببینه حالا هرچی شما بگی مثلا بریم سینما اون فوتبال ترجیح میده  

یا برعکس یکنفر عاشق سکوت و آرامش هست از مهمونی های بزن و برقص یا مسافرت های دسته جمعی خوشش نمیاد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خب نمی دونم چه جوری ازش بپرسم نمی خوام متوجه بشه

😂😂😂😂😂 بازی کنید جرات حقیقت صندلی داغ بعد اونجوری بپرس 

بعد مثلا بگو من میخوام شام درس کنم بنظرت چی درس کنم 

یا مثلا ب نظرت فلان چیز چه رنگی بخرم 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤